Ogólne > Hydepark

Uprzejmie informuję

<< < (3/4) > >>

frisms:
Dobre,ludzi nie gryzie i nie boli jak dostaja dobra materialne z dunskiej kasy...ale juz flaga i procenty dunskosci to gryza.Polacy to tacy wlasnie sa....dwulicowi :P

Willi,fajny pomysl byl ale sie zmyl...trzeba bylo zrobic taki demokratyczny afstemning jak to w Danii zwyklo - ciekawe co by z glosowania wyszlo ;-)

Jomir:
Chinczyk :)

andrejos:

--- Cytat: frisms w 11 Cze 2014, 08:13:54 ---Dobre,ludzi nie gryzie i nie boli jak dostaja dobra materialne z dunskiej kasy...ale juz flaga i procenty dunskosci to gryza.Polacy to tacy wlasnie sa....dwulicowi :P

Willi,fajny pomysl byl ale sie zmyl...trzeba bylo zrobic taki demokratyczny afstemning jak to w Danii zwyklo - ciekawe co by z glosowania wyszlo ;-)

--- Koniec cytatu ---
A co ma piernik do wiatraka??? Jaka dwulicowosc???

Idris:

--- Cytat: frisms w 11 Cze 2014, 08:13:54 ---Dobre,ludzi nie gryzie i nie boli jak dostaja dobra materialne z dunskiej kasy...ale juz flaga i procenty dunskosci to gryza.Polacy to tacy wlasnie sa....dwulicowi :P

--- Koniec cytatu ---
Zaczynając od tego że żadnych dóbr materialnych z żadnej kasy czy to polskiej , duńskiej czy pancernej nie otrzymywałam to nie duńska flaga mnie razi ani dunskosc tylko właśnie przyznawanie tego w taki sposób. Gdzie tu Dwulicowość? Dwulicowość była by wtedy gdybym pobierala zasiłki wszem i wobec głosząc jaka ta Dania i Duńczycy są paskudni i głupi. Dwulicowa była bym gdybym z swoim Polskim obywatelstwem była bardziej duńska niż Małgorzata królowa. Nie nie jestem dwulicowa a samego dystansu mam do siebie właśnie tyle by stwierdzić że Duńczyk ze mnie żaden.
No i co to się stało to już nawet nie można powiedzieć że coś nam się nie podoba by się nie narazić na określenia typu dwulicowosc , polskie narzekanie i brak dystansu? Wszystkiemu trzeba przyklaskiwac?

andrejos:

--- Cytat: Idris w 11 Cze 2014, 14:44:40 ---Zaczynając od tego że żadnych dóbr materialnych z żadnej kasy czy to polskiej , duńskiej czy pancernej nie otrzymywałam to nie duńska flaga mnie razi ani dunskosc tylko właśnie przyznawanie tego w taki sposób. Gdzie tu Dwulicowość? Dwulicowość była by wtedy gdybym pobierala zasiłki wszem i wobec głosząc jaka ta Dania i Duńczycy są paskudni i głupi. Dwulicowa była bym gdybym z swoim Polskim obywatelstwem była bardziej duńska niż Małgorzata królowa. Nie nie jestem dwulicowa a samego dystansu mam do siebie właśnie tyle by stwierdzić że Duńczyk ze mnie żaden.
No i co to się stało to już nawet nie można powiedzieć że coś nam się nie podoba by się nie narazić na określenia typu dwulicowosc , polskie narzekanie i brak dystansu? Wszystkiemu trzeba przyklaskiwac?

--- Koniec cytatu ---
Brawo Idris lepiej bym tego nie ujal i podpisuje sie pod tym w stu%.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej