Ogólne > Hydepark
przez most do polski najtaniej
partner11:
WITAM.OSTATNIO JECHALEM PRZEZ MOST ODENSE DO PL.I WYSZLO MI 1050 KORON CALA PODROZ OKOLO 1100 KM ZPUNKTU A DO PUNKTU B.ALE W AUCIE 10 GODZIN BRRR.RODBY PROM 1400 KORON ,A GEDSER 1600 KORON.HA JEST CO LICZYC.SZEROKOSCI, STARY STADLER
Baumi:
Angus9:
Ja wracam do Polski może raz czy dwa na rok,na święta i na wakacje.
martuchnam:
--- Cytat: partner11 w 10 Lip 2014, 08:54:59 ---WITAM.OSTATNIO JECHALEM PRZEZ MOST ODENSE DO PL.I WYSZLO MI 1050 KORON CALA PODROZ OKOLO 1100 KM ZPUNKTU A DO PUNKTU B.ALE W AUCIE 10 GODZIN BRRR.RODBY PROM 1400 KORON ,A GEDSER 1600 KORON.HA JEST CO LICZYC.SZEROKOSCI, STARY STADLER
--- Koniec cytatu ---
To chyba masz na mysli cene w 2 strony koles...bo ja za prom rostock gedser place zawsze max 900dkk w jedna strone...
matusz82:
Cena za prom jest poprostu przesadna dla nas Polakow i co gorsza ciagle rosnie.
Most jest jakas alternatywa ale co jesli ktos jezdzi czesciej ,jest taniej ale wiecej km i tu juz amortyzacja pojazdu musi zostac wliczona a wcale tania nie jest.
Najlepiej bo bylo latac ale z tym dojazdem do Sturupa w Szwecji tez jest nie za ciekawie a z Kopenhagi drogie bilety bo bankrutujacy SAS chce przyciagnac klientow podnoszac ceny biletow-powodzenia za taka polityke.'
Musimy czekac na tunel -moze bedzie sie lepiej kalkulowac.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej