Ogólne > Hydepark
Polak Polakowi...
faja:
Czy po podjeciu pracy zapisales sie do zwiazkow? Teraz by Ci pomogly.
hamakadon:
--- Cytat: faja w 28 Sie 2014, 20:15:46 ---Czy po podjeciu pracy zapisales sie do zwiazkow? Teraz by Ci pomogly.
--- Koniec cytatu ---
Byłem w związkach 3f, nie dały radę
hamakadon:
--- Cytat: szczurek w 28 Sie 2014, 19:59:02 ---ile u niego pracowales?
--- Koniec cytatu ---
Z 1, 5 roku jakoś tak, nie pamiętam było to parę lat wstecz
szczurek:
I scenariusz sie powtarza .Robic tyle czasu u goscia jtory jest takim......
Zaczynacie mowic ja juz nie pracujecie .wtedy jest fuj taki ktos .nie siedzi sie az tak dkugo jak jest zle i jak jest tak cxlowiek traktowany.
Odnosnie ferie penge to nie przestepstwo ze sa u pracodawcy .Juz wielokrotnie pisali tu na forum ludzie o takim systemie
hamakadon:
--- Cytat: szczurek w 29 Sie 2014, 10:19:33 ---I scenariusz sie powtarza .Robic tyle czasu u goscia jtory jest takim......
Zaczynacie mowic ja juz nie pracujecie .wtedy jest fuj taki ktos .nie siedzi sie az tak dkugo jak jest zle i jak jest tak cxlowiek traktowany.
Odnosnie ferie penge to nie przestepstwo ze sa u pracodawcy .Juz wielokrotnie pisali tu na forum ludzie o takim systemie
--- Koniec cytatu ---
Feriepenge owszem może pracodawca trzymać na swoim koncie, nie jest to przestępstwem, tylko jeżeli chce te pieniądze wybrać po 1 maja to powinien je wypłacić, a nie że nie wypłaca. Nie pasowało mi traktowanie to się zwolniłem, a temat z mojej strony poruszony po paru latach więc nie wiem o co pijesz, chyba że mu lewej ręki użyczasz?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej