Ogólne > Hydepark
Nowy rzond w Polsce
slaban:
--- Cytat: siu-siak w 19 Wrz 2014, 12:24:44 ---Coś mam wrażenie, że jakby zrobić test IQ co niektórym użytownikom, to wynik sąsiadowałby zapewne z IQ belki drewna i ameby.
do tej pory byłem przekonany, że nawet Maciek z Klanu zrozumiałby tę błahostkę intelektualną
Gwoli wyjaśnienia: "RZOND" było napisane z przekąsem i odniesieniem do profesjonalizmu przyszłych ministrów.
Ale czego oczekiewać od przedstawicieli narodu, którego kilkadziesiąt tys. obywateli zainwestowało w Amber Gold ;D
--- Koniec cytatu ---
No ty napewno masz ze 200 IQ ;D
zpatentem:
Makar,
Pies drapal ortografie i manifestacje, jak wyglada aktualnie twoja love story z klubem? Wybaczyles im? Rozwazasz moze jakis tatuaz z lwami?
makarpoland:
--- Cytat: siu-siak w 19 Wrz 2014, 12:24:44 ---Coś mam wrażenie, że jakby zrobić test IQ co niektórym użytownikom, to wynik sąsiadowałby zapewne z IQ belki drewna i ameby.
do tej pory byłem przekonany, że nawet Maciek z Klanu zrozumiałby tę błahostkę intelektualną
Gwoli wyjaśnienia: "RZOND" było napisane z przekąsem i odniesieniem do profesjonalizmu przyszłych ministrów.
Ale czego oczekiewać od przedstawicieli narodu, którego kilkadziesiąt tys. obywateli zainwestowało w Amber Gold ;D
--- Koniec cytatu ---
Dzieki, myslalem, ze sam to napisalem.
Myslalem tez, ze zarcik na poziomie suchara z Familiady bedzie strawny i zrozumialy dla wiekszosci forumowiczow :D
szczurek:
--- Cytat: slaban w 19 Wrz 2014, 10:50:10 ---"rzond" cały post zostawie bezkomentarza :o ;D
--- Koniec cytatu ---
ha ha ,,BEZ KOMENTARZA ,,moze tak lepiej ?
po co sie czepiac czyjegos IQ ???Popatrzmy na swoje
roga:
--- Cytat: siu-siak w 19 Wrz 2014, 12:24:44 ---
--- Koniec cytatu ---
i moze jeszcze dodac...ale czego oczekiwac nie tylko od przedstawicieli narodu, ale wlasnie od narodu, dla ktorego zrozumienie wspolnej odpowiedzialnosci to "slowo obce". Podzial na "my" (= obywatele) i "oni" (rzad, albo rzond), istnial i za komuny i teraz, kiedy niby jest prawdziwa demokracja. Pod tym wzgledem niesiele sie zmienilo,
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej