Ogólne > Pomoc!

pytanie

<< < (2/2)

zpatentem:
Nikt nigdy nie "wyda" donosiciela ze wzgledu na... brak czasu na zajmowanie sie ewentualnymi vendettami (rewanzami). Gdy sprawa dotrze do sadu to byc moze osoba ta bedzie swiadkiem i wtedy mozesz ja nawet ukatrupic, majac w ten sposob zapewnione tanie mieszkanie i zarcie przez parenascie nastepnych  lat :)

dania_d:
Jesli faktycznie masz wszystko ok, to masz spokoj i pokazales sie policji z dobrej strony ze polak i az dziwne ze ok  ;D. I teraz ten co zlozyl zgloszenie bedzie w szoku i mial nerwa ze nic nie wskural

Inga80.80:
Nie oczekiwałam tu odpowiedzi typu ,, co zrobię jak się dowiem,,
 Po prostu zadałam pytanie z myślą że ktoś bedzię wiedział coś konkretnego na ten temat.
Nie chodzi mi o to co komu zrobię jak sie dowiem tylko dla samej siebie chce wiedzieć kto z grona w którym się obracam
życzy mi źle.

roga:
Przed kilkoma miesiacami zwrocila sie do mnie osoba, na ktore zlozono anonimowy donos na policje. Policja zalaczyla tresc tego donosu i zapytala czy donos ten jest zgodny z prawda i prosi o komentarz. Od tego czasu juz wiecej osoba ta nie uslyszala od policji, a zwracajac sie na pismie do Policji z zapytaniem, "jak mam rozumiec brak odpowiedzi Policji na moje wyjasnienie", otrzymala odpowiedz, ze wyjasnienie uznaje uznano za zadawalajaca, a anonimowy donos w takim przypadku nie bedzie potraktowany powaznie i sprawa jest zamknieta".

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej