Ogólne > Hydepark

Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata

<< < (22/39) > >>

@ae@:
Podajesz wikipedie i youtube jako wiarygodne zródla ??

Milej zabawy zycze...

happybeti:
@ lukashero
nie mam ochoty dyskutowa na TAKIM poziomie. Nie zamierzam odnosic sie do bzdur i rozpatrywac , co jeden czy  drugi dziennkarzyna, ktory czasem ma racje, a czsem  nie 8), powiedzial.
WIEDZA, moj drogi, wymaga siegniecia glebiej, nie do wiki i youtuba, jak slusznie ae zauwazyla.
Tak to sobie mozesz porozmawiac ze srednio rozgarnietymi gimbusami, nie z dojrzalymi ludzmi.
Tobie swojej wiedzy o swiecie udowadniac nie mam potrzeby, bo nawet tego, co pisze prostym jezykiem, nie rozumiesz.

Sorry za brak polskiej czcionki tym razem, ale w tej chwili potrzebuje dunskiej  ;) - i nie chce mi sie zmieniac co chwila .

lukashero:

--- Cytat: @ae@ w 03 Lis 2014, 16:32:13 ---Podajesz wikipedie i youtube jako wiarygodne zródla ??

Milej zabawy zycze...

--- Koniec cytatu ---

Wikipedia akurat jest bardzo wiarygodnym zrodlem na rowni z encyklopedia i wykorzystywanym na studiach wyzszych czy tez opracowaniach naukowych. Ciekawe jakie ty masz wiarygodne zrodla. Dziadka, babcie? Czy dziennik w tv? Bardzo ciekawy jestem. Happybeti nie moze napisac, moze tobie sie uda.
--- Cytat: happybeti w 03 Lis 2014, 17:10:16 ---@ lukashero
nie mam ochoty dyskutowa na TAKIM poziomie. Nie zamierzam odnosic sie do bzdur i rozpatrywac , co jeden czy  drugi dziennkarzyna, ktory czasem ma racje, a czsem  nie 8), powiedzial.
WIEDZA, moj drogi, wymaga siegniecia glebiej, nie do wiki i youtuba, jak slusznie ae zauwazyla.
Tak to sobie mozesz porozmawiac ze srednio rozgarnietymi gimbusami, nie z dojrzalymi ludzmi.
Tobie swojej wiedzy o swiecie udowadniac nie mam potrzeby, bo nawet tego, co pisze prostym jezykiem, nie rozumiesz.

Sorry za brak polskiej czcionki tym razem, ale w tej chwili potrzebuje dunskiej  ;) - i nie chce mi sie zmieniac co chwila .

--- Koniec cytatu ---

W ogole nie wiadomo po co ktos zabiera glos w dyskusji jesli nie ma nic ciekawego do napisania (albo smiesznego, nawet w jego mniemaniu :D )

Bede madry i napisze ze to nie jest wiarygodne zrodlo, wysmieje go,ale nie podam zadnego wiarygodnego zrodla, bo nie wiem.  ::)

happybeti:
Jak juz pisalam- nawet tego, co prostym jezykiem napisalam, nie rozumiesz, a domagasz sie powaznych zrodel   8) ::).
Nie ten poziom dyskusji, lukas.
Podawanie stronek typu `"Stop islamizacji " itp nie czyni z ciebie powaznego rozmowcy.
Jesli kiedys dotrzesz do zrodel nie naiwnych i histerycznych, tylko rzetelnych, wtedy pogadamy.
Ale mysle, ze ludzie twojego pokroju, o twoich pogladach, zwyczajnie takich opracowan nie szukaja. Wystarczy im to, co im portale typu "Stop islamizacjiØ podsuna na tacy  8) ::)

A co do wykorzystywania "Wiki..." na studiach wyzszych czy tez w OPRACOWANIACH NAUKOWYCH...no comments... ::)...
Swiadczy to tylko o "poziomie" tych "studiow" czy "opracowan NAUKOWYCH ".
Znam dobrych nauczycieli gimnazjum, ktorzy za zrzynanie z wiki wala paly, bo chca nauczyc uczniow szukania i docierania do zrodel. Twoi widocznie zadowalali sie wypracowaniem zerznietym z wiki...coz...to widac...

@ae@:
W wikipedi pisac moga wszyscy, ja, ty, ludzie z ulicy nie majacy zielonego pojecia o temacie oprócz niezlomnej wiary ze wlanie oni wiedza wszystko najlepiej tez.

Nie wiem jakie opracowania naukowe sa na podstawie wiki. Ale na pewno nie sa naukowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej