Ogólne > Hydepark
Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata
@ae@:
Nie za bardzo rozumiem twoja wypowiedz: Predzej wierze w Niemcy, ktore maja wieksze mozliwosci dzialania i doswiadczenie, bo juz raz bardzo ladnie poradzily sobie z podobnym "problemem" w w latach 3x-4x.
Co i kogo masz na mysli?
happybeti:
--- Cytat: makarpoland w 03 Lis 2014, 19:13:27 ---Przeczytalem kilkukrotnie swoj post i wydaje mi sie, ze nie ma w nim jednak zadnego bledu gramatycznego lub pochwalenia "niemieckiego rozwiazania". Predzej doszukalbym sie bledu w twoim mysleniu lub po prostu braku umiejetnosci interpretacji/analizy tekstu.
--- Koniec cytatu ---
Może i błędnie interpretuję słowa "BARDZO ŁADNIE SOBIE PORADZIŁY "...Może to nie jest pochwała...może w polskiej gramatyce i składni "poradzić sobie bardzo ładnie" oznacza dezaprobatę... 8)
Makar...clou mojej "interpretacji" leży w tym właśnie "BARDZO ŁADNIE" , użytym przez ciebie.
Wszystko na ten temat.
Nie kompromituj się dalej.
lukashero:
"Wiem, że nie masz pojęcia, o czym piszę :).
Cały czas właśnie to ci mówię :)
A co do owej stronki "Stop islamizacji...."- za punkt honoru poczytuję sobie nie wchodzić i nie czytać takiego chłamu."
Bo ty o niczym sensownym nie piszesz, bzdury, banialuki, sama nie wiesz czym piszesz a wymagasz ode mnie.
Ten komentarz ze za pkt honoru poczytujesz sobie nie wchodzic na ta strone, to widki opadaja. Nie wiadomo czy sie smiac,czy plakac. Polowa internetu jest takich ludzi jak ty,"nie znam sie, to sie wypowiem"
--- Cytat: @ae@ w 03 Lis 2014, 18:22:11 ---Jeszcze raz : na wiki moze pisac kazdy, krócej-dluzej ale kazdy.
Jest po prostu zbiorowiskiem róznosci i kazdy - tak i ty to robisz - wybiera sobie co mu pasuje, ale wiarygodnosc naukowa jest nieistniejaca.
Tak jak ty - cos tam czytales, klikales po róznych stronkach, cos ci sie spodobalo, masz swoje zdanie - super - ale twoje zdanie jako takie nie ma zadnego znaczenia naukowego, niczym nie zostalo potwierdzone, zródla sa niewiarygodne.
To po prostu twoje prywatne widzimisie. Kazdy ma do tego prawo ale twierdzenie ze moje widzimisie jest jedyne i najlepsze...? Cos to bardzo do islamu podobne ... ;D
--- Koniec cytatu ---
Nadal nie mam odpowiedzi skad ty czerpiesz wiedze. Oczywiscie ze moje zdanie nie ma znaczenia naukowego, chyba nikogo zdanie na forach nie ma znaczenia naukowego. No moze twoje ma, bo czerpiesz wiedze z takich zrodel ze az ich wyjawic nie mozesz.Nie twierdze ze moje widzimisie jest jedyne. Ja przedstawiam jakies argumenty,a ktos kto jest w opozycji powienien przedstawic kontrargumenty,a nie pisac ze zrodlo niewiarygodne i" haha jestes gupi hahaha".
makarpoland:
Coz - moze troche sie skompromisowalem - w szkole nigdy nie bylem prymasem...
"Ladnie sobie poradzili" jest komentarzem - trzeba przyznac, ze organizacja "pracy" Niemcow byla niesamowita i byli efektywni i wytrwali w swojej pracy, ktora sobie tam zaplanowali. Jest to sarkastyczny komentarz i stwierdzenie faktu ws dzialanosci niemieckiej dot. eksterminacji ludnosci w latach 3x-4x. Trudno zaprzeczyc, ze cala ta chora machina nie dzialala sprawnie, ikke?
Dodam tylko, ze moja wypowiedz miala inny sens i dotyczyla innej sprawy - dziwnie czepiac sie mniej istotnej sprawy niz przytoczenie przeze mnie fragmentu, ktory jest zwiazany w jakis sposob z tematem.
Na ostudzenie emocji i zakonczenie tej ciekawej dyskusji:
http://www.maxpapeschi.com/site/?page_id=164
:D
PS: W sprawie amerykanskiego wplywu na Ukraine (nie wiem kim jest Braun i czy jest z tych "dobrych", ale mowie dosyc ciekawie):
Not a valid vimeo URL
maryo1977:
" Brytyjskie pielęgniarki muzułmańskiego wyznania otrzymały w tym roku kolejne prawa i przywileje związane z ich religią. Nie muszą już myć i dezynfekować rąk przed operacjami, przy których asystują.
Pielęgniarki obawiają się, że mycie rąk w pokoju operacyjnym może narazić je – jak stanowi prawo islamskie – na zbrukanie ich niewinności.
Dano im przywilej korzystania z jednorazowych plastikowych rękawów mających chronić pacjentów przed ewentualnym zakażeniem. Departament zdrowia Wielkiej Brytanii oświadczył, iż zaproponowane rozwiązanie ma na celu osiągnięcie kompromisu między „środkami kontroli infekcji a światopoglądem”.
Niestety, to już kolejna sytuacja, w której muzułmanie nie tylko kosztem chrześcijan, ale także zdrowia i życia każdego innego obywatela otrzymują przywileje ze względu na swoją wiarę i przekonania."
theuspatriot.com
CS
http://www.myslkonserwatywna.pl
Share this:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej