Ogólne > Hydepark

Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata

<< < (32/39) > >>

andrejos:

--- Cytat: roga w 11 Lis 2014, 13:32:56 ---Zdobywanie wiedzy na podstawie "Demotywatora"  ::)

--- Koniec cytatu ---
Oj Roga Roga nie podejrzewalem ze akurat Ciebie zlapie na tym komentarzu ;Dwrzucajac te zdjecia naprawde czekalem na tego rodzaju komentarz ;D ;D ;D gwoli scislosci demotywatory uwazam za portal o podlozu rozrywkowym i w ten sposob  tez postrzegam, a co do mojego zrodla wiedzy to czerpie glownie z wiarygodnych zrodel jak Fakt,Super Express. Dawniej byl jeszcze swietny bodajze tygodnik Skandale  :D

Marcinnow:
Nie jest to w cale maly sztorm w szklance wody, lecz wielka fala, ktora zapier....Jomir. Pytasz sie dlaczego, to interesuje nas ktorzy nie mieszkaja w Szwecji? A moze dla tego, ze mamy Szwecje tuz za mostem i kraje skandynawskie patrza sie na siebie co i jaki.

Nie jest to dane, niestety, ze nikt na takie debilne pomysly nie wpadnie w Danii. Nie mysle, bo mamy dosc silna DF i oni sie zdecydwanie na takie wybryki nie zgodza, a sa potrzebne i lewej i prawej stronie...

Jomir:
Osobiscie widze roznice pomiedzy interesowaniem sie czyms, a tym ze mi to przeszkadza.

Ps. Juz kilka postow wczesniej napislalam, ze slownik jezyka polskiego klasyfiikuje slowo "debil, debilne" jako  obrazliwe.
Wiec prosze sie nie zdzwic, jak posty je zawierajace beda ladowaly w smietniku (oczywiscie nie tylko to slowo, ale rozbisurmaniliscie sie z tym "debilem").

lukashero:

--- Cytat: Jomir w 12 Lis 2014, 09:37:05 ---Osobiscie widze roznice pomiedzy interesowaniem sie czyms, a tym ze mi to przeszkadza.

Ps. Juz kilka postow wczesniej napislalam, ze slownik jezyka polskiego klasyfiikuje slowo "debil, debilne" jako  obrazliwe.
Wiec prosze sie nie zdzwic, jak posty je zawierajace beda ladowaly w smietniku (oczywiscie nie tylko to slowo, ale rozbisurmaniliscie sie z tym "debilem").

--- Koniec cytatu ---

Wez troche wyluzuj. Slowo "debil"  nie jest slowem nieparlamentarnym, okresla kogos kto nie jest w pelni sil umyslowych,a takich liudzi jest  bardzo wielu.Rozumiem jesli bedzie to dotyczylo kogos bezposrednio na forum.
btw. Mozna uzywac slowa glupek wsiowy? Nienormalny? idiota? czy tez sa zakazane na forum?

Jomir:

--- Cytat: lukashero w 12 Lis 2014, 10:53:21 ---Wez troche wyluzuj. Slowo "debil"  nie jest slowem nieparlamentarnym, okresla kogos kto nie jest w pelni sil umyslowych,a takich liudzi jest  bardzo wielu.Rozumiem jesli bedzie to dotyczylo kogos bezposrednio na forum.
btw. Mozna uzywac slowa glupek wsiowy? Nienormalny? idiota? czy tez sa zakazane na forum?

--- Koniec cytatu ---

NApisz do redakcji Slownika Jezyka Polskiego o zmiane definicji debila.

http://sjp.pwn.pl/szukaj/debil.html

http://sjp.pwn.pl/szukaj/idiota.html

http://sjp.pwn.pl/poradnia/haslo/Ty-downie;8279.html  - wypowiedz dotyczaca generalnie glupkow, idiotow, downow itp.

Wyjasnilismy temat?
NAwet jak nie, uwazam go za zamkniety.
Za wyznacznik biore obowiazujacy Slownik Jezyka Polskiego i tego bedziemy sie trzymac (w kazdym badz razie ja).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej