Ogólne > Hydepark
Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata
zpatentem:
Lukasz,
W to co ja wierze ma znaczenie tylko i wylacznie dla mnie, dla nikogo innego,zwlaszcza ciebie; wyrazam tylko moja opinie.
Sverigesdemokrater, partia o podobnym programie jak dunska DF, miala ogromny progres w ostatnich wyborach,jednak
zadna inna partia nie chce z nimi wspolpracowac (dejavu DF).
Obecny rzad szwedzki jest slabiutki i zmuszony do ukladow, sadze ze w nastepnych, byc moze rychlych, wyborach liczba glosujacych na SD radykalnie wzrosnie.Watpie czy szwedzi zycza sobie sharia i kalifatu a przede wszystkim wiekszych podatkow na pokrycie kosztow masowej imigracji.
Z DF tez kiedys nikt nie chcial wspolpracowac ale ich idee zostaly szybko skopiowane przez inne partie bo dunczycy nie chca miec tutaj przybyszy ktorzy sa i zostana zawsze inni i obcy, tez czesto wrodzy.
Powaznie, nie robmy ze szwedow zahukanych polglowkow.
spooky:
--- Cytat: sopocianka w 23 Paź 2014, 17:12:05 ---Dlatego...ja juz meza namowilam...budujemy dom w Polsce i wyjezdzamy. Nie dzis, nie jutro, ale nasz plan juz w zycie zostal wprowadzony :)
--- Koniec cytatu ---
Przez artykuł z onetu na temat Szwecji, która to w związku z przypuszczeniami autora stanie się krajem trzeciego świata (ciekawe czy to był taki strzał na chybił - trafił, czy posiłkował się jakąś zaawansowaną analizą ;)) opuszczacie Danię? ;D ;)
frisms:
Spooky - człowieku drogi to co jest w onecie to krótkie streszczenie tego http://www.cbn.com/cbnnews/world/2014/April/Soviet-Sweden-Model-Nation-Sliding-to-Third-World/
To nie sa żadne przypuszczenia ani gdybania jakieś pani z onetu,o tym sie mówi w Danii,o tym ludzie piszą,dziennikarze duńscy miedzy innymi Mikael Jalving,o tym sie debatuje także w Szwecji i o tym piszą niezależne media szwedzkie.Nie dawno ocenzurowali Pippi,wcześniej byla sprawa z Haribo...przykładów jest cala masa tylko trzeba siedzieć w tym i sie interesować troszkę co sie dzieje u sąsiada.
Tutaj masz spot reklamowy fundowany przez rzad szwedzki i puszczany w szwedzkiej telewizji publicznej SVT. jako "propagowanie mieszania sie ras" czyli multikulturalizm.Opisze trochę o co chodzi w tym video - jest tam etniczna Szwedka która uprawiając seks z murzynem odśpiewuje szwedzki hymn narodowy... //www.youtube.com/watch?v=3Lh8FHMmVPQ - w tej wersji z napisami po angielsku ale gorszy obraz,a tutaj wersja bez napisów ang. ale z dobrym obrazem można więcej wyłapać szczegółów //www.youtube.com/watch?v=dCDMGu-xi30
Dlaczego mamy opuszczać Danie Spooky ? Z powodu Szwecji...żartujesz,to znaczy ja nie,nie wiem jak tam inni maja plany życiowe.Czas pokaże...
Z patentem - nie my robimy ze Szwedów głupków tylko rzad szwedzki,poprawni politycznie, działacze,aktywiści...etc.
lukashero:
http://www.wykop.pl/ramka/1803690/szwecja-77-gwalcicieli-to-muzulmanie/
zpatentem:
Dla nikogo nie jest tajemnica, ze zaraza muzulmanska jest duzym problemem zwlaszcza w Szwecji i Norwegii i przypuszczam ze nastapi tam wkrotce jakas spoleczna/wyborcza reakcja; to co ich politycy wyprawiaja bedzie coraz czesciej konfrontowane na internecie.
Ludzie z "pobytem" w Skandynawii moga sie dowolnie poruszac po Skandynawii stad niepokoj o "wizyty wrogich elementow" w Danii.
Co do video, to to jest satyra nie propaganda.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej