Ogólne > Hydepark

Szwecja stanie się wkrótce krajem trzeciego świata

<< < (20/39) > >>

lukashero:
"I znow nie oskarzam Polakow, ale probuje CI pokazac, ze naprawde nie mamy powodu do czucia sie lepiej niz inni przybysze!
Dlatego wlasnie chyba stosowniejsze jest nie ocenianie innych. "

Nie wiem skad przypuszczenie ze ktokolwiek z polakow ma sie czuc lepiej. Ja wole z madrym muzulmaninem porozmawiac, niz z glupim polakiem. Tutaj chyba nie o tym dyskusja jest.

"NAprawde robi CI roznice jakie to sa przestepstwa? "

Tak, wole zeby mnie ktos okradl niz zabil. Zrobiloby mi to wielka roznice.Tak sadze.

zpatentem

"Sluchaj, buraku zmykac to mozesz do swojej nory! Rozbijasz sie okropnie tutaj na forum. Dyskutujac na jakikolwiek temat powinnienes odrobic lekcje, a wiedzac za malo skromnie milczec!!
USA wyslalo flote by zmusic Assada do zaprzestania uzywania i usuniecia broni chemicznej, dzieki perswazji Rosji Assad to przeprowadzil.Syryjska misja USA sie wtedy skonczyla. Obama wielokrotnie odmawial partycypacji w konflikcie syryjskim."

No i co mamci odpisac? Tez cie nazwac burakiem ktory potrafi przeczytac onet? Nie wydaje mi sie zeby to mialo sens. Oddsylam cie do google. Ale zeby cos znalezc trzeba zadawac wlasciwie pytania. Najlepiej po angielsku.

Tutaj Max Kolonko o tym mowi
//www.youtube.com/watch?v=KpItuOjYz8Q

W 2008 r rosja napadla na gruzje, wszystkie media w polsce jak jeden maz oskarzaly tylko Rosje. Nikomu nie przychodzi do glowy inny scenariusz.Gdy ktos na forach pisal inaczej, nazywano go prorosyjskim burakiem i pytano skad niby ma takie wiadomosci...

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/92607,bater-stracilem-prace-za-prawde-o-gruzji.html

lukashero:

--- Cytat: Jomir w 02 Lis 2014, 22:44:05 ---Widzisz, ja nie potrzebuje korzystac z google by wiedziec, ze
Slowenia i Chorwacja sa krajami czlonkowskimi;
Brakuje Kosowa, Czarnogory, Serbii, Macedonii.

Brakuje Ci argumentow, wiec szukasz niuansow.

RAport nie wyszczegolnia z jakich konkretnie krajow pochodza przestepcy, rownie dobrze moga byc wiec ze Slowenii i Chorwacji.

--- Koniec cytatu ---

To skoro wiesz, to po co piszesz ze wiekszosc krajow bylej Jugoslawii jest UE?
Aaaaaa, to jest ta Twoja logika. Wiem, ale wprowadze w blad zeby pozniej napisac ze czepiaja sie niuansow. Faktycznie w calej dyskusji jest to niuans,ale ja wole trzymac sie faktow i jesli cos pomyle to wole napisac ze sie pomylilem niz miec pretensje do kogos ze mi wytknal blad.

Dobranoc :)

zpatentem:
Lukasz daj spokoj. Kolonko blednie ocenil sytuacje Syria - USA klip z youtube jest poza tym z wrzesnia 2013 gdy Assad jeszcze gazowal ludzi.
Musisz tez zrozumiec, ze obecnie kazda kolejna wojenna eskapada USA gwarantuje przegrane wybory do kongresu, izby reprezentantow i tez prezydenckie.Opinia publiczna w USA jest po prostu zmeczona kosztownymi wojnami w obronie cudzej demokracji i dostaw ropy.

happybeti:
 ;D ;D ;D
Dawno się tak nie obśmiałam !

Wreszcie lukashero zdradził nam źródło swojej wiedzy i swoich rewelacji!  ::)

MARIUSZ MAKS KOLONKO ! 8) 8) 8) - i wszystko jasne !

Nooo....przy taaaakim "autorytecie" nie pozostaje już nic, tylko pokornie przyjąc "prawdę objawioną" płynącą z ust MMK  ;D ;D ;D.

I pisze to koleś , zarzucający innym , że "czerpią swoją wiedzę z TVN "  ;D ;D ;D 8).

Nie ma to, jak "rzetelne" źródło!  8) 8) 8) ::)

Jomir:
Ich, Betti, on jeszcze uzywa google!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej