Ogólne > Hydepark
Polski supermarket online
surja85:
To chyba ten Amber juz gdzieś wspomniany jest co ?
happybeti:
--- Cytat: surja85 w 04 Lut 2015, 14:20:08 ---Wracajac do SKLEPU, bo o tym byla mowa :) został otwarty sklep stacjonarny polsko-litewski sklep w Arhus. Az jestem ciekawa jakie produkty tam są, bo połączenie (PL-LT) jest dość interesujące dla mnie :)
--- Koniec cytatu ---
Koleżanka M., ze szkoły językowej, ZWAGAROWAŁA, by tam pojechac i zobaczyć ;D ;D ;D.
No, ale M., jak to facet , nie zadał jej ISTOTNYCH pytań o interesujące mnie towary ::).
A Ty, Surja, nie mieszkasz gdzieś tam blisko czasem?
Może wybrałabyś się (albo ktoś z okolic Aarhus) , by zrecenzować tę wizyte na forum ? ;) 8)- z pożytkiem dla społeczności ;D
Roga, pewien Duńczyk, starszy już człowiek,ale "bywały w świecie" , powiedział mi kiedyś to samo, co Ty piszesz- to podróże zmieniły kulinarne horyzonty Duńczyków :)- zaczęło się od Włoch, a potem , to już "poszło" . No i bardzo dobrze!
Jomir:
Podroze ksztalca i poszerzaja horyzonty nie od dzis wiadomo.
A jak ktos cale zycie w zascianku, to nie poznostaje mu nic innego jak mowic, ze to taka nowa swiecka tradycja staropolska.
surja85:
Happybeti mieszkam powiedzmy niedaleko i pewnie jakos niedlugo sie wybiore. :) Sama jestem ciekawa jak to wyglada i co tam daja hihi :D
surja85:
Dzis przyjechala dostawa z polskiego supermarketu, Wszystko super. Wlascicielka tez okazala sie byc rewelacyjna osoba!!! Takze jesli ktos mieszka na Jutlandii i Fyn to polecam z reka na sercu :) Wkrotce otwieraja sklep stacjonarny w Silkeborg :)
Nawigacja
Idź do wersji pełnej