Ogólne > Hydepark
Samochody w Danii
surja85:
Mięsa? Wydawalo mi sie, ze nie mozna przewozic przez granice swiezego. No chyba, ze hermetycznie zapakowane i np paragon ? Powiedzcie jak to jest, bo ciekawe to :P Ja chce zeberka :P
czysio:
Hehe. Jakoś nie wyobrażam sobie jechać do Pl i przywozić pakowane mięso , no ludzie ogarnijcie się. Jeśli chcesz sobie coś zabrać z domu tutaj to zwyczajnie przywozisz. No chyba , że chodzi o żeberka ale w żywym jeszcze świniaku , no to wtedy potrzebna będzie klatka w bagażniku. :) Wesoło z poniedziałku...
tomtadto:
No Panowie, filet z kurczaka w Pl kupisz po 12 zł i Dk po 35 zł. Jeżeli ktoś trzyma dietę wysoko białkową i je 700g mięsa dziennie to wtedy zapakowałbym se cały bagażnik i miałbym na trochę czasu;]
faja:
Bialko mozna uzupelnic koncentratami proteinowymi, nie bedziesz musial jesc wciaz tyle piersi ;)
tomtadto:
Hehe no prawda:) A więc tak umiem angielski i teraz zaczynam uczyć się języka który obowiązuje w kraju do którego zamierzam wyjechać. Panowie - lepiej Dania czy Norwegia? Jakoś Niemcy, Holandia mnie nie przekonują...:) Więc wybór stawiam pomiędzy tymi dwoma państwami.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej