Ogólne > Hydepark
Samochody w Danii
tomtadto:
Nie rozumiem co złe było w moim pytaniu - teraz już wiem że nie można wwieźć ani 1kg surowego mięsa. Ja sobie wezmę rowerek, najtaniej wychodzi :] Dziękuje Wam za pomoc
surja85:
--- Cytat: tomtadto w 17 Lut 2015, 19:34:25 ---Nie rozumiem co złe było w moim pytaniu - teraz już wiem że nie można wwieźć ani 1kg surowego mięsa. Ja sobie wezmę rowerek, najtaniej wychodzi :] Dziękuje Wam za pomoc
--- Koniec cytatu ---
Nie bylo niczego złego w Twoim pytaniu. Poprostu myślę, że niektórzy są już zmęczeni wałkowaniem non stop tych samych pytań i odpowiedzi. Ja jeszcze rozumiem problemy "nowych", bo w sumie sama tak tu się wciąz czuje. Staram się czytać wszystko to co piszą ci bardziej doświadczeni, ale przykro patrzeć kiedy celowo wprowadzają ludzi w błąd wyłącznie dla żartu.
roga:
--- Cytat: surja85 w 17 Lut 2015, 23:07:47 ---Staram się czytać wszystko to co piszą ci bardziej doświadczeni, ale przykro patrzeć kiedy celowo wprowadzają ludzi w błąd wyłącznie dla żartu.
--- Koniec cytatu ---
Prosze bardziej konkretnie, bo to tak bardzo latwo napisac...."celowo wprowadzaja ludzi w blad wylacznie dla zartu ....a zart tez moze byc pozyteczny, jezeli przyjmije sie go wlasnie jako zart...
surja85:
Roga, konkretnie? Ale po co ? mam pokazac palcem kto, kiedy i gdzie? Przeciez kazdy doskonale wie, kiedy kpi sobie z niewiedzy innych :) Choc moze faktycznie z punktu widzenia osoby umieszczajacej taki czy inny żart moze wydawac sie to zabawne. ehh
roga:
--- Cytat: tomtadto w 17 Lut 2015, 19:34:25 ---Nie rozumiem co złe było w moim pytaniu - teraz już wiem że nie można wwieźć ani 1kg surowego mięsa. Ja sobie wezmę rowerek, najtaniej wychodzi :] Dziękuje Wam za pomoc
--- Koniec cytatu ---
A tak dla zartu: kilka schabowych na rowerku zawsze mozna przemycic ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej