Ogólne > Hydepark

Samochody w Danii

<< < (17/18) > >>

Jomir:
:) Kia to nie byla. Oszczedze sasiadom :)

happybeti:
Nie napisałam , że brat ma "niezłą furę" , tylko, że ma fajny układ w firmie  :P ;D- nawet nie wiem, czym teraz jeździ, bo nie bardzo zwracam na to uwagę. Przedtem miał super auto!!! Wypas !!!  ;)- firmowe, oczywiście. Forda Connecta- baaardzo mi się podobało  8).

Co do mentalności- nie określiłam, kto z szanownych forumowiczów taką posiada. To był tylko przykład podejścia do tematu niektórych osób, anegdotka taka " z życia wzięta"  8).
Czy "przypinamy łatki" i szufladkujemy ludzi na podstawie kilku rzeczy, które piszą?
Oczywiście, każdy sobie wyrabia jakieś tam zdanie o rozmówcy z forum- choć ich praktycznie nie znamy, wyjątkami sa sytuacje, gdy piszący spotykają sie "w realu".
Tobie, spooky, "przypięłam " kiedyś, daaawno, "łatkę" inteligentnego, troszkę zaczepnego , kogoś, kto lubi i umie bawić się słowami, czasem dla samej zabawy . Czy tak jest naprawdę? Któż to wie...ale taki obraz Ciebie powstał na podstawie tego, co pisałeś.
W tym kontekście niesamowicie śmiesznym wydał mi się Twój apel o "merytoryczność"  ;D 8). Bez obrazy, ok ? :)

spooky:

hb - bez, obrazy ... i jest ok! ;)

@ae@:
 ;D

vordingborg:
Tubylcy to też  prawdziwi miłośnicy bezkrwawych łowów  ;) ostatnio to nawet miejsca w krzakach zaczyna brakować  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej