Ogólne > Dania i o Danii

Znowu o SU

(1/2) > >>

Kazik40:
Witam ja jeszcze raz o SU...zlozylam wniosek 1 grudnia  ( czyli minelo 3 miesiace )i do tej pory cisza....w szkole mowia ze trzeba czekac i tyle...Czy sa przypadki ze czeka sie dluzej niz 3 miesiace ?..Co moze byc tego powodem :-(
Zastanawiam sie tez czy moze dlatego ze jeszcze mam jakies pieniadze na koncie..Tj zaskurniaki z ostatnich dagepenge? Juz sama nie wiem...Na stronie Su jest napisane ze nie mozna sie bezposrednio z nimi kontaktowac tylko przez szkole. Czy ktos ma jakies pomysl jak by ich ruszyc z posad :-)
Moze treba miec puste konto ? ..juz sama nie wiem....

Jomir:
Su nie zalezy od stanu konta. To nie zasilek socjalny, a stypendium studenckie, czylí na koncie mozesz miec nawet miliony.

Skoro pisze, ze kontaktowac sie przez szkole, czemu tego nie zrobisz?
Halo!
Masz napisane, jak sprawe zalatwic, a Ty chcesz bryle z posad swiata ruszac???

Kazik40:
 Oj ja tylko tak z ta bryla swiata  ;) gdziez mi do tego  :) A ze szkola kontaktuje sie zarowno slownie jak pisemnie i ciagle odpowiada ja ze trzeba czaekac ze nie maja wplywu i takie tam. Tyle ze to juz 3 miesiace a jest napisane ze do 3.....dletego moje zaniepokojenie i zduma co moze byc nie tak...:-)

Jomir:
A szkole juz zaczelas?

Moze glupie pytanie, ale moja corka o ile pamietam, zawsze dostawala rowno z rozpoczeciem szkoly.

Kazik40:
Tak szkole zaczelam 12 stycznia..:-(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej