Ogólne > Dania i o Danii
Ankieta do pracy magisterskiej o sytuacji emigrantów w Danii
(1/1)
Jula1990:
Szanowni Państwo,
jestem studentką filologii duńskiej w Poznaniu - obecnie w trakcie pisania pracy magisterskiej. W pracy analizuję sytuację emigrantów w Danii - w tym także emigrantów z Polski. By moja praca była jednakże "pełna", tzn. zawierała również element badawczy, niezbędnym jest zebranie określonej liczby ankiet, z których to mogłabym poznać opinię samych emigrantów dotyczącą ich sytuacji i życia w Danii. Pozwoliłam sobie tu zatem napisać z ogromną prośbą - czy ktoś z Państwa byłby tak uprzejmy i zechciał odpowiedzieć na pytania zawarte w załączonym pliku? Ankieta jest anonimowa, wszystkie pytania są pytaniami jednokrotnego wyboru (zamknięte), a wypełnienie całości nie powinno zająć więcej niż 10 minut. Te poświęcone 10 minut stanowiłoby dla mnie jednak przeogromną pomoc! Gdyby ktoś z Państwa byłby zatem tak miły i odpowiedział na te kilka pytań, byłabym wdzięczna za przesłanie wypełnionej ankiety na adres mailowy: julitan1990@gmail.com (obawiam się po prostu, że skrzynka na stronie forum może szwankować z załącznikami). Z góry serdecznie dziękuję za wszelką pomoc i pozdrawiam serdecznie. J.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej