Ogólne > Hydepark

Wybory 2015.

<< < (3/22) > >>

bart656:
Warto poczytać o tym media głównego nurtu nie mówią.
Dlatego tak jest, jak się głosuje na Bredzisława!

http://wpolityce.pl/polityka/242558-wojciech-sumlinski-odkrylem-bronislawa-komorowskiego-od-takiej-strony-od-jakiej-nie-odkryl-go-nikt-na-wszelki-wypadek-drukujemy-ksiazke-o-nim-w-czechach

happybeti:
Głosując na Kukiza, głosujesz TAK NAPRAWDĘ na Dudę. Juz się dogadali z Preziem .
NO WAY !
NIGDY nie zagłosuję na niePISmiennych z przyległościami.

A Kukiz to , deliktanie mówiąc, chorągiewka bez kręgosłupa.

Osoby w "słusznym wieku", jak ja, doskonale pamiętają sytuację z początku lat 90tych, dotyczącą cenzury piosenki Kukiza "ZCHN zbliża się".
KTO wystapił wówczas o ocenzurowanie tej piosenki?
I KTO , wbrew cenzurze, puszczał ją w Rozgłośni Harcerskiej?
I jak się TERAZ Kukiz zachowuje w stosunku do tych dwóch środowisk?
No way, bym na takie coś głosowała.

willy:
Ale poco odrazu się pieklić ?

happybeti:
Willy, nie "pieklę się"  ;)
Chyba już zdążyłeś "poznać" przez te lata mój styl pisania ;)
Nic osobistego, ok?  :)

czysio:
Ja wybierając kandydata stawiam sobie pytanie , jak będzie wyglądała jego prezydentura?
-Duda , no cóż to mały pionek na szachownicy Jarosława , jeśli ktoś sądzi , że Duda mógłby samodzielnie rządzić to jest chyba na lekach. A więc Duda prezydentem , Jarek premierem , drugi Duda za poparcie teka ministra no i Antoni dostaje tekę od spraw wewnętrznych a wtedy wsadza za kratki konkurencje , ewentualnie teka ministra spraw zagranicznych i wtedy wojna z Rosją pewna , wojna przegrana przez nas naturalnie. Staram się myśleć inaczej ale to są fakty i nic innego nas raczej nie czeka.
-Jest Paweł , którego słuchałem w młodości ale polityka to nie jego liga , w muzyce mu nie idzie , alkohol i odwyki zrobiły swoje. Fakt , że ktoś z grubym portfelem pomyślał o ludziach , którzy nie chcą głosować na Pis i PO i dlatego wystawili Pawła. Pomyślmy czy prezydent nie mający poparcia wśród polityków może cokolwiek zrobić , nie sądzę , po drugie czy wielcy tego świata będą się z nim liczyli. Raczej nie.
-Korwin i reszta to porażka , nie warta pisania.
-Na koniec zostawiłem Bronka którego prezydentowanie było raz lepsze raz gorsze. Nie mówię , że jest idealnym kandydatem gdyż nie ma idealnego kandydata. Jedno co mnie do niego przekonuje to spokój w tym co robi , fakt nie fajerwerków w jego rządach ale z drugiej strony stara się aby był w naszym kraju spokój. Zerwał się ze smyczy , dlatego uważam , że jest on najlepszym z tych którzy startują.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej