Witam ponownie Panie i Panowie. Dałem informacje na temat spotkania z dziennikarzem, bo myślę sobie że warto posłuchać kogoś kto poznał tajemnice WSI i ludzi z nimi związanych. Cieszę się że tutaj piszecie i że temat jest na topie bo oto chodzi

Mój komentarz nie miał na celu obrazić nikogo mądrego, chciałem jedynie pokazać że można pisać różne bzdury byle nie na temat jak np kolega lonewolf (Motto- "Dyskusja z wierzącym nie ma sensu tak jak gra w szachy z gołębiem. Nieważne jak dobry jesteś to gołąb przewróci figury, nasra na planszę i będzie się puszył jakby wygrał.")Chciało by się powiedzieć, co ma piernik do wiatraka? Otóż ma bo jesli ktoś nie potrafi merytorycznie dyskutować to wrzuca takie teksty żeby wyśmiać np jakiś temat, w tym przypadku mój

Ja uważam że jeśli nie znam tematu to nie będę go wyśmiewał, pierw zapoznam się z tym co ktoś ma do powiedzenia, a potem ewentualnie mogę się wypowiedzieć. Niestety niektórzy z nas bardzo lubią wychodzić przed szereg, a jak to mówi stare powiedzenie Nadgorliwość jest gorsza od Faszyzmu! Fajnie że lonewolf opowiedział nam swoją historię, * nie jeden raz za komuny siedzialem mam 54 lata i wiele widzialem i slyszalem*Cóż ja nie siedziałem, ale nie czuje się gorszy, takie czasy! Widzisz drogi lonewolf nie tylko Ty siedziałeś, bo było wielu którzy siedzieli jak np Stefanek Niesiołowski, który zaraz po zatrzymaniu wydał swoją narzeczoną i brata. Także żeby było jasne nie mówię że ty też masz coś na sumieniu bo Cię nie znam, ale chcę jedynie pokazać, że warto być obiektywnym! Co do mojego wieku i tego gdzie mieszkam to powiem Ci że nie powinieneś sugerować się moim nikiem, bo gdybym ja to robił to pomyślał bym sobie że jesteś samotnym wilkiem a co za tym idzie mieszkasz w lesie

Ja mieszkam w dk od wielu lat i jestem niewiele młodszy od Ciebie, jestem można powiedzieć dobrze wykształcony i mieszkam tu. Chciałbym kiedyś wrócić do kraju i dlatego interesuję się tym co tam się dzieje. Mam nadzieję że Ty również tak myślisz i że odwiedzisz Aarhus 13 czerwca i wtedy będziesz miał wypracowane zdanie na temat Niebezpiecznych związków Bronisława Komorowskiego. Pozdrawiam