Ogólne > Rodzina ...
problemy w szkole
miki91:
zarazila sie w szkole bo w domu jest wszystko wysprzatame nie mamy zwierząt, no i poszla do szkoly i to przyniosla kiedy sie wyleczylismy poszla znow do szkoly i znow to zalapała. ale teraz to nie o tym tu bedziemy pisac tylko pytalam co zrobic z moim problemem, nie chce by moje dziecko bylo bite, ja nigdy jej nie uderzylam maz tez nie i nie pozwole by bili ją jakies dzieciaki. moze jutro podejde do komuny i to zglosze
ksiazecph:
o biciu dziecka to masz zglosic i zadbac o to ze twoje dziecko bedzie czulo sie bezpiecznie w szkole
a o choroby, czy ze szkoly, czy z podworka, czy z powietrza nie zabezpieczysz sie ani dziecka
szczepienia. hygiena zmiejsza zarazenia ale nie zawsze, tez zadbaj o to zeby twoje dziecko np.mylo rece po ubikacji itd. choc nie watpie ze tego nie robi
miki91:
a po dwa nie pisze tu by ktos mnie oczernial ze moze ja bije dziecko i zwalam na szkole albo ze mam dbac o czystosc bo moze swierzb wziol sie z domu ! powtarzam znam ta matke i zbieraja kocóry z ulicy a to najbardzie roznosi choroby, do tego sama sie chwali nowo nabytymi kotaki! dzieci zachwala wszem i wobec a sa nieznośne! gdyby to byl problem u mnie w domu to bym nie pytala czy ktos wie co mam zrobic w takiej sytuacji !
ksiazecph:
masz problem z sama soba a zwlaszcza ze swoja osobowoscia
nie wnikaj w innych sposob prowadzenia swojego zycia
bo kazdy ma prawo do tego
unikaj te osoby jesli uwazasz ze nie odpowiadaja twoim norma ale nie masz prawa ich krytykowac i wnikac w ich osobiste zycie i sposob jego prowadzenia
ksiazecph:
innych nie znasz a moze to oni zle prowadza sie i olewaja innych a nie dana osoba
odnosnie bicia podalem ci wskazowki
a jak zrobisz to tylko woja decyzja
jesli dane osoby sa twoimi najblizszymi sasiadami i ich brzydzisz sie to zmien adres zamieszkania ale inni jeszcze bardiej moga byc nieestetyczni
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej