Regionalne > Århus, Aalborg ...
Horsens Sprogskole i inne..?
Patrykowski34:
Mam pytanie odnosnie kursu jezyka dunskiego....czy sa jakies intensywne kursy nawet bardzo intensywne prowadzone przez cały tydzien przez 6-8 godzi dziennie?? Gdzie taki kurs znalezc? Nawet chetnie zapłace. Prosze o pomoc.
yoursoul:
W Horsens bylo mozliwe dobranie sobie prywatnych lekcji z nauczycieliem , jesli tylko ktos wyrazil zainteresowanie np. po lekcjach albo w dni wolne od lekcji ( z wyjatkiem piatkow , bo wtedy nauczyciele chcieli miec wolne ) . Bylo to za darmo - placila jak za wszystko komuna . Sadze ze to moze byc mozliwe takze w innych szkolach .
rob31-1975:
Ja tam jestem bardzo zadowolony z tej szkoły.Chodzę 3 razy w tygodniu,w poniedziałek,środę i w piątek-od 8.15-13.40.Jestem na 2 module.W piątek mam zajęcia z jedną Polką o imieniu Barbara.Ma ona bardzo dobre podejście.O kursach intensywnych nic nie wiem.Ale myśle,że to jest tylko kwestia zapytania się,oni chętnie o wszystkim powiedzą.
xta:
Zajecia mam od poniedzialku do piatku. Grupa ok. 8-10 osob Ostani modul. Z checia udziele wiecej informacji, jesli bedzie potrzeba :) pozdrawiam
pollte:
jestem nowy w arhus gdzie znajde jakies szkoly do naluki...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej