Ogólne > Hydepark

internet monilny usb,co gdzie jak?

<< < (2/2)

endu231:
Posiadam internet z oister 120 gb na miesiąc i zależy dużo od lokalizacji. Mieszkam nad morzem tak że czasami słabo z prędkością.. no ale film i telewizje idzie pooglądać:)

szewaa:
a jesli chodzi o net po kablu?co byscie polecili?jest cos sensownego do 200 kr na miecha?

happybeti:
Mam "waoo", czy jak tam się to pisze ;). Do niedawna była promocja i wychodziło bardzo korzystnie za pakiet net plus TV .Ale chyba już  jej nie ma , więc wychodzi drożej, niż 200 DKK
Na jakośc nie narzekam - nam wystarcza.
Ale nie gramy online i nie ściągamy filmów, tylko oglądamy online .

raiton09:

--- Cytat: szewaa w 30 Wrz 2015, 17:00:31 ---a jesli chodzi o net po kablu?co byscie polecili?jest cos sensownego do 200 kr na miecha?

--- Koniec cytatu ---

Mam połączenie szerokopasmowe(czyli na "kabel") w Telii. Na moim adresie nie było możliwości instalacji osobistej, wymagany był technik(jakieś stare gniazdko telekomunikacyjne i było trzeba się pobawić). Kosztował on 800kr, ale po rozmowie(powiedziałem, że jestem młody, nie zarabiam zbyt dużo i byłoby ciężko tyle zapłacić + to, że z tego gniazda mogą korzystać wszyscy, więc nie chcę płacić za innych) zgodzili się pokryć połowę kosztów.
Za internet płacę 200kr/msc, a osiągi? Widoczne na screenie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej