Ogólne > Dania i o Danii

zakupy - błędy na rachunku

<< < (2/2)

happybeti:

--- Cytat: Jomir w 23 Wrz 2015, 10:49:30 ---Ja kupuje bardzo duzo on-line (zeby nie powiedziec, prawie wszysko), ale nie zywnosc.
W przypadku zwynosci, to jednak wole zobaczyc, popatrzec i miec pewnosc, ze zostalo to transportowane w odpowiednich warunkach.
Poki co, zaden z przwoznikow detalicznych (typu GLs, Poczta), nie ma samochodow przystosowanych do przewozu zywnosci. 

--- Koniec cytatu ---
Ale chyba jest mozliwosc zamowienia bezposrednio w sklepie, np Brugsenie- korzystaja z niej osoby starsze . wiec chodziloby o "swieze" zakupy, dowozone do klienta bezposrednio, bez skladowania w magazynach...ale jak to dziala tak w praktyce, to nie wiem

Mrozik:
ostatnio mialem 2 przypadki :

Aldi:

10 bulek po 1,5kr + ketchup 6 kr = 21 kr

Dostaje rachunek 61,5 kr :) Okazalo sie ze Pani omylkowo nabila 1 bulke i 10 ketchupow.

Rema

jakies pierdoly + paczka pieluch.Na kasie wydawalo mi sie za duzo,sprawdzam rachunek a tam nabite 3 paczki pieluch.Po zwroceniu uwagi kasjerce ta przejrzala cala reklamowke z zakupami czy czasami tych 2 paczek pieluch nie mam w reklamowce.Chyba kazdy wie jak wyglada paczka pieluch nie wiem jak mialbym je tam zmiescic razem z zakupami.

Radze zawsze sprawdzac rachunki szczegolnie przy wiekszych zakupach.Jesli chodzi o dunczykow z tego co widzialem to 90% sprawdza rachunki przy kasie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej