Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (23/83) > >>

vordingborg:
HB wprawdzie nie czytałem, ale masz za stracony czas  ;)

Habanero:
Happybeti... I co ja mam Ci powiedzieć ?  Mam nadzieję  że nie znasz angielskiego... W nicku masz "happy"... a z Twoich postów leje się taka żółć, że po kilku linijkach czytania można odczuć tą gorycz w ustach. No i ilość... zlituj się człowieku... Przeciążasz serwery a nikt normalny i tak nie będzie tego czytał w całej rozciągłości. lewactwo było , jest i będzie anormalne , aspołeczne i totalnie nielogiczne... daruj sobie te wywody...

Jomir:
A dlaczego ma sobie darowac?
NIe chcesz czytac, nie czytaj.
Brak Ci argumentow zachowaj godnosc i zamilcz, zamiast obrazac przeciwnika.
NIe chce CI sie czytac, dyskutowac, odpowiadac?
Zamlicz, zamiast obrazac przeciwnika.
Takie to trudne?

Pragne jeszcze zwrocic CI uwage, ze jestesmy na forum DYSKUSYJNYM.
MOwi CI cos slowo dyskusja???

zpatentem:
Betti jest po prostu rozgoryczona polityczna i spoleczna degrengolada Polski. Czytajac polskie media mozna z pewnoscia dodac:" jak i wiekszosc rodakow".
 Wiem tez, ze jest juz mocno zintegrowana i bardzo zadowolona z zycia w Dani, podobnie jak jej rodzina.Bez watpienia tez jest niezwykle ceniona forumowiczka.
Kochany czlowiek..tak sie kiedys okreslalo takich ludzi :)

happybeti:
Zpat, przyprawiasz mnie o rumieniec  :-[  ;). Dziekuję serdecznie za dobre słowo :).

Habanero- zwracam ci uwagę, iż wybrałeś do zycia totalnie "lewacki " kraj :). TU nie przeszkadza ci ,że nie ma religii w szkołach, że obywatele finansują kościoły ze swoich podatków, że dozwolona jest aborcja i małżeństwa jednopłciowe ? Powszechne ubezpieczenie zdrowotne i emerytura obywatelska ?
Tak bardzo tego wszystkiego nienawidzisz, a siedzisz tu i wylewasz na forum swoje żale do "lewactwa"?
 Po raz kolejny potwierdziłeś swój analfabetyzm polityczny  ::).
Miłego życia w schizofrenii :).
A może planujesz wracać do tego kraju powszechnej szczęśliwości, jakim teraz stała się wreszcie Polska, po "wykoszeniu lewactwa"  8) ? Po co się tak męczyć w socjalistycznym Królestwie Danii ? ;) Tu wszystko takie "anormalne" i "aspołeczne" . I "totalnie nielogiczne"  8).

Co do "dyskusji " jako takiej.
Niedawno ktoś właśnie napisał na forum , że nie będzie ze mną DYSKUTOWAŁ, bo mam inne poglądy :)).
Niom. 8)

Ale tak w ramach ćwiczenia intelektualnego- może ktoś byłby w stanie wyjaśnić pogląd "Habanero", że "lewactwo jest aspołeczne" . Bardzo interesujące byłoby to dla mnie - a zapewne i dla wielu innych forumowiczów - LOGICZNE i poparte rzeczowymi ARGUMENTAMI zdanie na temat "aspołeczności lewactwa"  8).
Ale to była raczej figura retoryczna .
Niestety, nie spodziewam się LOGICZNEJ i RZECZOWEJ, popartej argumentami i przykładami , odpowiedzi.
Bo, by tak odpowiedziec, trzebaby najpierw rozumieć pytanie... ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej