Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Habanero:
Jomir w którym momencie mojej wypowiedzi obraziłem kogokolwiek ? Doskonale wiem co to jest dyskusja i takową prowadzę... Bez spinania się. W przeciwieństwie do Ciebie. Po co ten stres ? I dlaczego wmawiasz mi coś czego nie popełniłem ? Dyskusja nie zawsze polega na wzajemnym przytakiwaniu ;) A wracając do kwestii obrażania to poczytaj posty Twojej podopiecznej. Nie mam teraz czasu na przytaczanie cytatów ale jest tam kilka określeń od których można poczuć się urażonym. Ja mam dystans i zdaję sobie sprawę z tego że Happybeti błędne pojmowanie pewnych zagadnień próbuje nadrabiać ilością tekstu i inwektywami, dlatego puszczam to mimo uszu i doskonale się bawię, Reasumując... nie szukaj dziury w całym bo nic się nie dzieje. Miłego dzionka życzę
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 13 Lis 2015, 02:13:31 ---
Habanero- zwracam ci uwagę, iż wybrałeś do zycia totalnie "lewacki " kraj :). TU nie przeszkadza ci ,że nie ma religii w szkołach, że obywatele finansują kościoły ze swoich podatków, że dozwolona jest aborcja i małżeństwa jednopłciowe ? Powszechne ubezpieczenie zdrowotne i emerytura obywatelska ?
Tak bardzo tego wszystkiego nienawidzisz, a siedzisz tu i wylewasz na forum swoje żale do "lewactwa"?
Po raz kolejny potwierdziłeś swój analfabetyzm polityczny ::).
Miłego życia w schizofrenii :).
A może planujesz wracać do tego kraju powszechnej szczęśliwości, jakim teraz stała się wreszcie Polska, po "wykoszeniu lewactwa" 8) ? Po co się tak męczyć w socjalistycznym Królestwie Danii ? ;) Tu wszystko takie "anormalne" i "aspołeczne" . I "totalnie nielogiczne" 8).
--- Koniec cytatu ---
Happybeti... Szacun za Twoją kąśliwość i obraźliwe określenia pod moim adresem. Pisane przez CIEBIE brzmią jak komplement ;)
Kto powiedział że ja czegoś nienawidzę ? A za wylewanie żali nawet się nie zabieram mając do czynienia z wybitną specjalistką w tej materii ;) Masz rację... nie pochwalam wielu rzeczy w Danii i nawet nie chcę zaczynać tego tematu. Ale nie jestem tu dlatego że kocham ten kraj lub ludzi. Jestem tu z pobudek czysto materialnych a to czy wrócę czy nie to nie jest Twój byznes.
Widziałaś inaugurację obrad Sejmu ? I dymisję mongoloidalnej Kopary ? "Marność nad marnościami i wszystko marność " Albo jak to napisał któryś tam publicysta "małostkowość i polityczny samobój". Nadal uważasz że peło i ich krętactwa to była dobra opcja dla Polski ?
happybeti:
Habanero-
to ja poproszę o listę tych "inwektyw", którymi tak cię obrzucam :)
Nadal też nie wytłumaczyłeś kulturalnie, dlaczego "lewactwo" jest" aspołeczne".
Cały czas personalne odnośniki.
"Mongoloidalna Kopara".
OTO twój poziom "prowadzenia dyskusji" .
Nie odniosę się do tego.
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 13 Lis 2015, 13:03:13 ---
"Mongoloidalna Kopara".
OTO twój poziom "prowadzenia dyskusji" .
Nie odniosę się do tego.
--- Koniec cytatu ---
Jest jeszcze Chyży Ruj , Bul i Bufetowa Hanka... Takie przydomki dostali od "wdzięcznego" Narodu ;) Mojego poziomu tak szybko nie poznasz ;) BTW... Polska język , trudna język, wiem ;) Dlatego podpowiadam że w języku polskim wszelkie zwroty osobowe piszemy WIELKĄ LITERĄ ;) Udanego weekendu życzę
Jomir:
No wlasnie , ze tak nie jest z ta "wielka litera". Jestem na telefonie, wiec mozliwosci pisania mam ograniczone, ale licze, ze Sam znajdziesz i... Sie do tego przyznasz :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej