Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Jomir:
--- Cytat: cwsm111 w 16 Lis 2015, 18:36:36 ---
Wlasnie sie nozyce odezwaly
--- Koniec cytatu ---
Ano :) zauwaz tylko, ze to ja uderzylam w stol :)
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 16 Lis 2015, 18:40:09 ---Dlatego właśnie prosiłam o usunięcie tamtego posta.
@ Habanero.
Nie wiem, czy zauważyłeś, ale to właśnie "polscy patrioci " (by nie napisac dosadniej, mam na takich swoje określenie ) , ciągle używali słowa "mainstream" , "media mainstreamowe" itp. Ja, jak zauwazyłeś, JEDYNIE ich cytowałam. Z pretensjami do autorów, nie do mnie.
Tak samo z "ciemnym ludem " 8). Jest jeden, jedyny w swoim rodzaju, okreslony tak przez Kurskiego i nie odbierajmy mu tego zaszczytnego miana. Czytelników "Wyborczej" itp., nazywaliście "lemingami". To ja już wolę być lemingiem,lewakiem, niż ciemnym ludem :). Tego zaszczytrnego miana nie mam zamiaru wam odbierać, cieszcie się nim do woli.
--- Koniec cytatu ---
Czytając/cytując Gniot Wybiórczy dobrowolnie robisz z siebie odmóżdżony "ciemny lud" nie zmienisz tego przyklejaniem tej łatki mnie czy komukolwiek innemu... zrozum kobieto. To nie jest wojna na obraźliwe określenia na poziomie przedszkolnym... to stwierdzenie faktu. Jeżeli poczułaś się tym dotknięta to przepraszam, ale takie są fakty. A w kwestii "polskich patriotów" powiem tylko tyle że właśnie wróciłem z Polski, byłem na Marszu jak co roku i spotkałem różnych "patriotów".... są ludzie i ludziska. Ty przyczepiłaś się przypadków skrajnych, a takich normalnych ludzi jest znacznie więcej
cwsm111:
--- Cytat: Jomir w 16 Lis 2015, 18:49:50 ---Cytat: cwsm111 w Dzisiaj o 19:36:36
Wlasnie sie nozyce odezwaly
Ano :) zauwaz tylko, ze to ja uderzylam w stol :)
Toc pisze ze sie nozyce odezwaly.
Bosze ,jak to trzeba dosadnie.
--- Koniec cytatu ---
happybeti:
--- Cytat: Habanero w 16 Lis 2015, 18:59:32 ---A w kwestii "polskich patriotów" powiem tylko tyle że właśnie wróciłem z Polski, byłem na Marszu jak co roku i spotkałem różnych "patriotów".... są ludzie i ludziska.
--- Koniec cytatu ---
Ach, witaj, Makar :)
Właśnie zastanawiałam się, skąd Cię znam :)
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 16 Lis 2015, 19:12:15 ---Ach, witaj, Makar :)
Właśnie zastanawiałam się, skąd Cię znam :)
--- Koniec cytatu ---
Jaki Makar ??? Bierzesz coś ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej