Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Habanero:
@happybeti , mam pytanko. Jesteś tolerancyjna ?
Jomir:
MIalam wkleic w dziale humor, ale to tak pasuje do majacej w tym i jeszcze drugim miejscu dyskusji, ze musze tu ... "musze, inaczej sie udusze" :)
Wiem, wiem, przynajmniej jeden z Was przyjalby to przynajmniej z ulga, jezeli nie nawet z rownoczesna radoscia :)
zpatentem:
Habanero, (czy to jedno z mocniejszych chili?)
Nie spiesz sie..wiem, ze bedzie nielatwo, zwlaszcza z w miare sensowna odpowiedzia :) :)
happybeti:
--- Cytat: Habanero w 19 Lis 2015, 14:06:07 ---@happybeti , mam pytanko. Jesteś tolerancyjna ?
--- Koniec cytatu ---
Pytanko podchwytliwe, jak rozumiem ?
Proszę sprecyzowac.
Do czego owa ma tolerancja ma się odnosić ?
Z góry powiem, że NIE JESTEM tolerancyjna dla faszyzmu, przekrętów KK , homofobii, ksenofobii , rasizmu, fanatymu religijnego itd.
Dewizą człowieka tolerancyjnego jest "żyj i daj żyć innym" . Jeśli "ci inni" nie chcą "dać żyć" ludziom o odmiennych od ich własnych poglądach , dlaczego mam być wobec nich tolerancyjna? To nie działa tak "Nadstaw drugi policzek". Innymi słowy- NIE JESTEM TOLERANCYJNA wobec NIETOLERANCJI.
Habanero:
--- Cytat: zpatentem w 19 Lis 2015, 14:42:57 ---Habanero, (czy to jedno z mocniejszych chili?)
Nie spiesz sie..wiem, ze bedzie nielatwo, zwlaszcza z w miare sensowna odpowiedzia :) :)
--- Koniec cytatu ---
nie wysilaj się koleżko... bez tego masz uznanie u trzech osób. Bawcie się dobrze i grzecznie sobie przytakujcie lewacy. Jesteście oderwani od rzeczywistości, a Wasza "Najjaśniejsza" jest wybitnym tego przykładem. Na szczęście znam kilka miejsc w sieci , gdzie można normlnie porozmawiać, niekoniecznie mając takie samo zdanie na dany temat. Podobnie jak "Najjaśniejsza" happybeti, jesteś hipokrytą... Skoro tak wszystkich, bez wyjątku, kochacie i uwielbiacie, bo tak Wam nakazuje Wasza lewacka "tolerancyjność", to dlaczego z taką zajadłością atakujecie i obrażacie mnie ? Tylko dlatego że jestem sam ? Mógłbym tu przyprowadzić kilka ciekawych osób. Są to ludzie, którzy takich "dyskutantów" łykają w całości jeszcze praed śniadaniem , że nie wspomnę o happybeti... Ale dla trójki lewaków nie warto im zaprzątać głowy. Zresztą forum też szału nie robi. Bawcie się dobrze, ja nie mam czasu na takie przepychanki. Nie sil się na odpowiedź bo już tu nie wejdę... Chyba że koniecznie musisz zagłuszyć resztki swojego sumienia to proszę bardzo, walnij jakąś błyskotkiwą wiązanką, od której happybeti się uśmiechnie
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej