Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (44/83) > >>

bikerboy:
Jak byscie sie nudzili to zapraszamy na 2,5 h seans ciekwosci 

https://www.google.dk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjYs-OD3djJAhVK83IKHThDDJgQtwIIJzAD&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D0wlYQ5wDM8M&usg=AFQjCNEbOH9GetduEYBt8FOlNMt-2aD22A&bvm=bv.109910813,d.bGQ

happybeti:
Zpat, chetnie porozmawiam na temat tego, co mozna zmienic i kto to moglby byc.
ale, please, nie teraz, nie teraz...mam naprawde urwanie glowy do Nowego Roku...A przynajmniej do Swiat.
Ale pamietam Twoja dociekliwosc i postaram sie stanac na wysokosci zadania. Poki co, to choc z doskoku, czastkowo  ;D.
Pozdrawiam sredecznie :)
Wszystkimostatnio prawie komplementy, to i Tobie napisze, ze uwielbiam Cie czytac :) . I ciesze sie nieziernie, ze nie zrobiles sobie dlugiej kwarantanny :)

Jomir:
Odcielam chlopakom, muzyke. CWSM - Twoj post wyladowal pomiedzy postawmi Rogi i Zpatetem. NIestety, nie da sie przeniesc pojedynczego postu, wiec zostal tam, ale wklejam tez tutaj kopie.

WIADMOSC CWSM zaczyna sie tutaj:

Odp: Nowa dunska gwiazda - Roga i Zpatentem polecaja
« Odpowiedź #1 dnia: Dzisiaj o 12:47:52 »
Cytuj (zaznaczone)ModyfikujUsuńPodziel wątekPodziękuj
Cytat: happybeti w Dzisiaj o 09:21:59
Juz lece ze szmata, ciesze sie, ze dzieki mnie zaczales tak wesolo dzien ;)

Szmata to jest do podlogi , z Toba w domu muszą mieć kolorowo.

Od 89 do teraz ,liczba pracowników publicznych wzrosła ze 160 tysięcy do coś około 450, za czasów najlepszych z najlepszych ponad 60 tysięcy.

Za niedługo zakręci się kurek z UE i czy pracownicy zajmujący się obsługa zostaną zwolnieni czy przesunięci?
Kto będzie spłacał własne wkłady w inwestycje finansowane z kasy UE i z czego?ko będzie brał na siebie koszty utrzymania fanaberii sponsorowanych z kasy unijnej.
Dług publiczny każdego dnia wzrasta o 230 milionów ,dopinanie budżetu pełna gęba.Chyba ze to jest rzad na miarę naszych możliwości a budżet skabusewany na zaspokajanie największych fanaberii,jeżeli tak to się zgadzam.

A kilka przykładowy rozdawnictwa ,podawałem, a to że komentujesz bez czytania pare razy Tobie zarzucałem.
Modyfikuj wiadomość
Zgłoś do mod

happybeti:
Do podlogi uzywam mopa, jesli juz chcemy byc tak drobiazgowi  8).
"Lece ze szmata" bylo powiedzonkiem na innym forum, automatycznie mi sie wpisalo. Never mind.
A w domu maja ze mna wesolo, nie przecze  ;D.

Habanero:

--- Cytat: zpatentem w 13 Gru 2015, 08:43:14 ---

Brak politycznej swiadomosci ludnosci jest zadziwiajacy w 2015, 50% frekwencja wyborcza swiadczy o nalogowym marazmie tego nalogowo narzekajacego narodu. Kto to i kiedy zmieni? To pytanie do paru mieszkancow Vordinborga, Cswm, rowniez HB. Osobiscie nie widze perspektyw, naprawde.

--- Koniec cytatu ---
Co w tym dziwnego ?  Najpierw długie lata komuny i jej cudownych doktryn, później 26 lat hien (z czego ostatnie 8 to wybitnie antypolskie kanalie), które rozkradły wszystko co komuna jakoś tam zbudowała. Lewacka propaganda EU i antypolskie media... Czego oczekujesz po takim koktajlu ? Społeczeństwo jest zdezorientowane i zmęczone. Myślę że pierwszą rzeczą, jaką trzeba zrobić jest repolonizacja mediów... dość już Szechterów, Lisów, Żakowskich i innych sprzedawczyków. Oni byli jak okropny wrzód na ciele Narodu, ale ich czas się skończył. Najlepszym tego dowodem jest nasz wspaniały lisek, który na wieść że jego plugawy program spada z anteny, w te pędy udał się prosto do swoich mocodawców... Czyli wypłakać się w rękaw cioci makreli. Trzęsie biedaczysko portkami.  "I gitara" -jak mawiał klasyk ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej