Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (46/83) > >>

happybeti:
Otóż to !
Jako feministyczna lewaczka, zwolenniczka "ideologii gender" i innych świństw, nie mogę sobie pozwolić na utratę wizerunku i pokazanie się z jakąś szmatą  8). Jak to mówią- noblesse oblige  :)). Tradycyjny, ferowany przez męskich szowinistów wizerunek kobiety na kolanach przed samcem ? Nigdy! Tak mi dopomóż Curie-Skłodowska i Kopernik !

Habanero:
@zpatentem
Ja nie ubieram się w takie kolory. Ja przyodziewam się we wszystko co czarne, khaki, zielone i brązowe... Chociaż pewna "tęga" głowa usilnie próbuje mi też wmówić kolor brunatny. Nakryć głowy raczej nie używam bo zbyt długo pracowałem nad wystylizowaniem fryzury, która pasuje do mnie :D No chyba że mówimy o polowaniach... Mam mały zbiorek kapeluszy, które zakładam na polowania.

Kilka komentarzy do Twoich uwag;

1. media są antypolskie i do tego nie są w polskich rękach ; 70% należy do Niemców i uSSmanów... to nie jest żadna tajemnica. Wystarczy czasem uważnie poczytać/posłuchać jak manipulują wiadomościami i jak podsycają nienawiść i podziały w Narodzie. Chcesz przykładów ? proszę bardzo ! Pierwszy z brzegu ; które media chociażby zająknęły się na temat pewnej czerwcowej nocy w sejmie, kiedy to Bredzisław i POciotki z upadłego już reżimu próbowali pod osłoną nocy jednym głosowaniem zmienić Konstytucję i puścić lasy państwowe (własność Narodu) za bezcen w niemieckie łapska  ?   Była gdzieś o tym wzmianka ?
2. Tak, repolonizować; sprawić że będą polskie i przede wszystkim propolskie. Inwestorem będzie Polska. Berlingske i Dania mnie nie interesuje... to nie mój kraj

3. "Jo Cię prosza".... obrady ? Głosowania ?  Psu na budę to wszystko... To wierna kopia ZSRR , tyle że nie pod batutą Moskwy a samego Berlina

4.Są winni. I nie tylko oni. Tępactwo powiadasz ? Nieeeee.... ale otępienie tak, opisałem to w poprzednim poście (w tym , z którego sobie waść dworujesz)

5. Mój przepis ?  A co ja qde Makłowicz jestem ? Czy jakiś inny Paskal ?  Ja się z jakimiś tam działaniami i dążeniami polityków mogę zgadzać, lub nie. I według tego dokonywać wyborów... To elementarne prawo demokracji

roga:
"Psy szczekaja, a karawana jedzie dalej"

Habanero:

--- Cytat: roga w 14 Gru 2015, 17:10:42 ---"Psy szczekaja, a karawana jedzie dalej"

--- Koniec cytatu ---

dokładnie ;) Przynajmniej w tej kwestii się zgadzamy

cwsm111:

--- Cytat: zpatentem w 14 Gru 2015, 12:23:26 ---3. Lewacka EU? Tu sa przeciez wszelkie decyzje podejmowane wspolnie po roznorakich obradach i glosowaniach?
--- Koniec cytatu ---

//www.youtube.com/watch?v=djMuFFXbcDQ

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej