Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
zpatentem:
--- Cytat: Alek233 w 15 Gru 2015, 16:46:11 ---BANK NIE MOZE NA NICZYM STRACIC W WRECZ PRZECIWNIE MUSI DOBRZE ZAROBIC.
--- Koniec cytatu ---
Chyba to tak jak ja i ty? Ameryki nie odkryles. O dzialalnosci polskich bankow nie mam pojecia, bo po co, nie mieszkam tam od dawna.
Alek233:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Chyba to tak jak ja i ty? Ameryki nie odkryles. O dzialalnosci polskich bankow nie mam pojecia, bo po co, nie mieszkam tam od dawna.
--- Koniec cytatu ---
Mylisz sie i to bardzo. Napisalem ,ze kazdy o tym wie i na pewno Ameryki nie odkrylem tym.
Alek233:
http://niepoprawni.pl/blog/kapitan-nemo/nowoczesny-lenin-i-marsz-lemingow-w-obronie-darmozjadow
Jomir:
--- Cytat: Alek233 w 15 Gru 2015, 16:46:11 ---Widze,ze nie masz pojecia jak funkcjonują banki w Polsce. Jest istne eldorado. Pracowalem kilka lat w tej branzy wiec wiem jak to dziala. Nie bede pisal,bo nie mam tyle czasu a naprawde bylo by o czym. Zasada jest jedna nie musze chyba nawet pisac,bo kazdy o tym wie BANK NIE MOZE NA NICZYM STRACIC W WRECZ PRZECIWNIE MUSI DOBRZE ZAROBIC.
--- Koniec cytatu ---
Ale chyba to jest naturalne. Takie sa zasady dzialania kazdego przedsiebiorstwa, za wyjatkiem Non-profit.
Alek233:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Ale chyba to jest naturalne. Takie sa zasady dzialania kazdego przedsiebiorstwa, za wyjatkiem Non-profit.
--- Koniec cytatu ---
Oczwiscie,ze tak. Masz racje.Ameryki nie odkrylem jak wczesniej ktos napisal. Pisalem wczesniej ze pracowalem w tej branzy i duzo wiem na temat bankow w Polsce na jakiej zasadzie dzialaja. O to mi glownie chodzilo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej