Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
Habanero:
Alek233:
--- Cytuj (zaznaczone) ---Widać albo słabo się pan orientuje w materii politycznej, albo też to , że "czyta mnie pan od dawna" , to za mało, bo niejednokrotnie pisałam, że pretensje o "ciemny lud " do Kurskiego, ówczesnego szefa kampanii wyborczej Lecha Kaczyńskiego. To on powiedział te słowa o elektoracie PIS, więc jeśli macie się na kogoś za "ciemny lud" obrażać, , obrażajcie się na speców od marketingu politycznego z PIS- bo to oni tak was , swój elektorat, traktują i nazywają.
--- Koniec cytatu ---
Droga Pani ilez razy juz Pani pisała na tym foru o tym. To naprawde jest juz bardzo nudne.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Pokazaniu, że jest bogaty i nie obchodzi go los biedoty?
--- Koniec cytatu ---
A czy to jest nie prawda!! Czy bogaty zrozumie jak sie zyją ludzia za najniższą krajowa.
--- Cytuj (zaznaczone) ---A co to ma wspólnego z Trybunałem ?
Z łamaniem prawa przez PIS ?
--- Koniec cytatu ---
Kto pisal ustawe dla PO?? Przecież Trybunał uznał,że ustawa do konca nie jest zgodna z Konstytucja wiec ,kto tu zaczął łamać prawo.48 orzeczeń nie wykonach przez PO!! Orzeczenia TK drukowane nawet po 2 miesiacach. Ale o tym bylo cicho.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Pani Szydło przed wyborami wymachiwała jakąs teczką z "gotową ustawą", to miał być "priorytet". Jak widac, nie az taki, że nie trzeba po nocy go uchwalać
--- Koniec cytatu ---
Dla przypomnienia nowy rząd jest dopabuse od niedawna(1,5 miesiaca. Jak to mowila nie od razu Krakow zbudowano.PO rządziło przez 8 lat i po nocach tez usiłowało zmienic Konstytucje ,ze by mozna bylo sprzedac Lasy Panstwowe dla splacenia roszczen zydowskich.
--- Cytuj (zaznaczone) ---Kto z polityków PO skarżył się na arenie międzynarodowej ?
--- Koniec cytatu ---
Wzborcza tego nie pisala.
Powalila mnie Pani tym pytaniem. Po co ostanio byl Schetyna i Petru w Parlamencie Europejskim ???. Pojechali sie poskarzyc jak to Pis lamie demokracje. Ja to mowia kazdy chce uslyszec to co chce :)
happybeti:
Nie mam czasu, przeprowadzam sie.
Wiec odpowiem tylko na jedno z tego steku klamstw (albo robisz to nieswiadomie, nie zakladam zlej woli, moze to byc tez efekt wypranego przez niezalezne od rozumu media ).
Schetyna i Petru nie skarzyli sie w Parlamencie Europejskim. Schetyna mial taki zamiar, ale zrezygnowal. Za to PIS+ chetnie i namietnie, o czym wszyscy wiedza.
To, ze rzad bardzo zajety, to wszyscy wiemy. Tylko czy pani Szydlo zna znaczenie slowa "priorytet " ?
co innego bylo mowione w kampanii ciemnemu ludowi :)
BTW, wedlug ostatnich sondazy, to Nowoczesna wyprzedza PIS :)
Jeszcze nigdy nie zdarzylo sie, by w niespelna 2 miesiace po wyborach, rzad mial tak ostry spadek w sondazach.
Widac PIS sie przeliczyl w swych kalkulacjach, na co moze sobie pozwolic 8)
Alek233:
--- Cytuj (zaznaczone) ---BTW, wedlug ostatnich sondazy, to Nowoczesna wyprzedza PIS :)
--- Koniec cytatu ---
Taki sondaz jakie byly przed wyborami prezydenckim,ze Bronek mial juz zwyciestwo w I turze.
Habanero:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej