Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (56/83) > >>

happybeti:
Lis jest nie mniej czy bardziej bezstronny, niż Pospieszalski, Sakiewicz, Ziemkiewicz i inne "tuzy" dziennikarstwa .
Zreszta- nigdy i nigdzie nie twierdziłam, że Lis jest "bezstronny". Dziennikarz "bezstronny" to tak, jak "bezpłciowy". Kto powiedzial, że dziennikarzowi nie wolno mieć poglądów? Ziemkiewicz ma swoje poglądy, nie zgadzam się z nimi, nie czytam Ziemkiewicza. Proste.
Jak widać, niektórzy z masochistyczną przyjemnością wsłuchują sie w słowa znienawidzonego Lisa i sledza bacznie każdy jego krok :)).
Co do "Hieny" - przypomniec , kto przed Lisem był "kawalerem " Hieny ?
Lisowi dostało się głownie za owego fake'a Kingi Dudy podczas kampanii wyborczej. Przeprosił, wyjaśnił, że nie wiedział, iż profil prezydentówny in spe na fejsbuku był fałszywką.
Parę dni temu mieliśmy do czynienia z identycznym zjawiskiem, tylko "w druga strone".
Ktoś utworzył falszywy profil lidera KODu i wpisał na nim coś o zastrzeleniu Kaczyńskiego. W PISie zawrzało. Po wyjaśnieniach lidera KODu , że to fake i on nie ma nic wspólnego z tym tekstem, PIS nadal to wywleka i zarzuca KOD, że "chcą zastrzelić Kaczyńskiego".
Ach, ta moralnośc Kalego PIS  ::)
A koledzy- dziennikarze ...;)
Jak widać, wiedzą dobrze, z której strony wiatr wieje  8). Lis poleciał z TVP, któż by chciał pójść w jego ślady ?  8)

happybeti:

--- Cytat: Habanero w 18 Gru 2015, 12:29:38 ---http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Korespondent-Gazety-Wyborczej-Waclaw-Radziwinowicz-wydalony-z-Rosji,wid,18053796,wiadomosc.html?ticaid=11623f

Nawet Putin nie chce tych kanalii :)

--- Koniec cytatu ---
Oczywiście, że nie chce. Po co mu mają bruździc jacyś z Wyborczej. Putin woli propisowski i proputinowski fałszywy KOD . W ostatniej Wyborczej obszerny artykuł na ten temat, z rozmowami z liderami fałszywego KODu, członkami proputinowskiej partii, którzy wcale się z tym nie kryją.

Prawdziwą przyczyną cofnięcia akredytacji Radziwiłłowicza , było cofnięcie pozwolenia na pobyt w krajach UE rosyjskiemu dziennikarzowi , podejrzanemu o działalność szpiegowską.
 Za TVN :
"Procedura w sprawie cofnięcia Swiridowowi zgody na pobyt rezydenta długoterminowego UE toczyła się od października 2014 roku. Według medialnych doniesień, ABW - która od początku nie komentowała sprawy - chciała wydalenia Rosjanina z Polski, bo podejrzewała go o działalność szpiegowską. Swiridow zapewniał, że nie ma związku z rosyjskimi służbami specjalnymi, a w Polsce wykonuje zawód dziennikarza. W kwietniu wojewoda mazowiecki przychylił się do wniosku ABW. Uzasadnienie i materiały w tej sprawie są tajne. Wcześniej, także na wniosek ABW, polskie MSZ cofnęło rosyjskiemu dziennikarzowi akredytację."

Przyklaskujcie dalej Putinowi:)). To woda na jego młyn. Naprawdę, macie powód do radości , ze Putin wyrzucił polskiego dziennikarza. Gratulacje i listy dziękczynne już wysłane ?
 Zastanawia mnie często, jak bardzo nienawiść może komus zaciemnić postrzeganie świata.
Na tym forum, jak  w soczewce, można obserwować takie postawy.
Dziękujemy co niektórym wywnętrzającym się tu forumowiczom za dostarczenie cennego materiału do badań psychologiczno- socjologicznych.

Alek233:

--- Cytuj (zaznaczone) ---Lisowi dostało się głownie za owego fake'a Kingi Dudy podczas kampanii wyborczej. Przeprosił, wyjaśnił, że nie wiedział, iż profil prezydentówny in spe na fejsbuku był fałszywką.
--- Koniec cytatu ---

Juz wczesniej pisalem ,ze kazdy chce uslyszec i widziec to co sam chce. Tomasz Lis  jak dal mnie nie dochował dziennikarskiej rzetelności i nie sprawdził wszystkich informacji. Pozwolił również na "obraźliwe" wobec Kingi Dudy rozważania z gościem swojego programu, Tomaszem Karolakiem. Karolak po tym stracjil kontrakt w reklamie. Wiadomosc poszla w eter i to sie pamieta.

--- Cytuj (zaznaczone) --- Zastanawia mnie często, jak bardzo nienawiść może komus zaciemnić postrzeganie świata.
--- Koniec cytatu ---
Trafila Pani w samo sedno sprawy i nie dotyczy tu innych z tego forum jak dla mnie. Prosze sobie sama odpowiedziec na to pytanie?

happybeti:

--- Cytat: Alek233 w 19 Gru 2015, 08:12:40 ---Trafila Pani w samo sedno sprawy i nie dotyczy tu innych z tego forum jak dla mnie. Prosze sobie sama odpowiedziec na to pytanie?

--- Koniec cytatu ---
Jacy wy jestescie przewidywalni...
A tak przy okazji, "patRYJoci", (pisownia pisowska, często spotykana na róznych forach, moim zdaniem bardzo trafiona w Waszym przypadku  ), możeby tak nauczyć się wreszcie języka polskiego ?
Gdyby nie ta Wasza przewidywalność, ciężko byłoby odgadnąc, że to Wasze wieczne "A nie, bo to ty..." ;)
W zacytowanym przeze mnie fragmencie roi się od błędów wszelakiego rodzaju.Co na to nasz purysta językowy, Habanero ? Nie spieszy poprawiać ?

cwsm111:
Dla niektórych z tego forum guru dziennikarstwa,Zakowski bity i opluwany opozycjonista ,wypowiedział się w temacie przewodniczącego KODu ,majcego problemy ze splata alimentow ucisnionego demokraty.

http://www.se.pl/wiadomosci/opinie/jacek-zakowski-dzieci-musza-cierpiec-gdy-mezczyzni-ida-na-wojne_755860.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej