Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (59/83) > >>

BarneyG:
Przeceiz ktos musial na PiS glosowac, bo 5,7 miliona moherow chyba nie mamy?  Mamy?  ???

:-[ :D ;D

vordingborg:

Grzegorz "volksdeutsch"?,"majdaniarz"? Schetyna
https://www.facebook.com/tv1pl/videos/1032905530102484/?theater

cwsm111:

--- Cytat: BarneyG w 05 Sty 2016, 17:43:19 ---Przeceiz ktos musial na PiS glosowac, bo 5,7 miliona moherow chyba nie mamy?  Mamy?  ???

:-[ :D ;D

--- Koniec cytatu ---

Spisek czy nie.Wina trolli czy złego pijaru. Plam na księżycu czy księdza proboszcza.

Wychodzisz z założenia ze nic sie nie dzieje bez powodu ,a jak sie juz cos dzieje to powod zawsze sie znajdzie.I szukać winy wszedzie tylko nie po swej stronie.

Po prostu po 8 latach sukcesu wyborcy powiedzieli dziękuje, ot cala filozofia.

To jest dla mnie ( w ostatnich dniach)szukanie na sile powodów na tzw. Polski Majdan

vordingborg:
HB jako gorszy sort (sama się nazwałaś) donosząc w Brukseli na Polaków dodaj....
Polacy w demokratycznych wyborach wybrali nowego prezydenta, a w parlamentarnych podziękowali PO i jeszcze
MAM BLOKADĘ  :o TRUDNO MI SIĘ Z TYM POGODZIĆ  :'(

BarneyG:
Prezydent tez chlapna do Niemiec, ze Polska to kraj niesprawiedliwy, wiec nie musimy od razu tak palcami wytykac.

Nawet gdyby sie okazalo, ze mieli te 3000 TROLLi rozpuszczajacych plotki w Internet, strategia okazala sie dla nich sluszna. PiS w opozycji odrobil lekcje, wykorzystal wszystkie mozliwosc i wygrali wybory.

PO niestety... nie mowmy tylko, ze w Polsce ruina i tragedia, bo tak nie jest i ekonomicznie kraj stoi jak nigdy przedtem, a wybor Tuska na przewodniczacego KE swiadczy jak bardzo sie liczylismy w UE. Mozliwe, ze wlasnie przez dobra sytuacja ekonomiczna, arogancja PO ich pograzyla. Najgorsze, ze jeszcze nie moga otrzasnac sie po przegranej i nadal nie wiedza co ich trafilo, gdzie spudlowali.

Jedno jest pewne: to nasz obowiazek obywatelski patrzec caly czas na rece rzadzacych, krytykowac lub chwalic. Nie tylko wybory co czwarty rok, a w miedzyczasie morda w kubel i nie widze dalej jak czubek wlasnego nosa.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej