Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
zpatentem:
Betti,
Tutaj lista, wybieraj czerwone i czarne punkty w slupkach. Wyborcy mieli jej tez za zle, pozostawienie na lodzie wieloletnio bezrobotnych, wypadajacych z roznych systemow zasilkowych, rowniez bledy w ocenie ich ilosci. SF obiecywalo m.in. duze obnizki cen za komunikacje. R sterowalo tym wszystkim (gwarantowalo wladze).
Wielu zarzucalo Thorning, ze nie reprezentowala klasy robotniczej. Bez watpienia udalo jej sie postawic na nogi DK, prowadzac polityke prawej strony parlamentu, wiec gdyby Venstre rzadzilo rezultaty bylyby podobne.
http://politiken.dk/indland/politik/folketingsvalg2015/ECE2640126/loeftebrud-eller-ej-her-er-gennemgangen-af-thornings-regeringsgrundlag/
Guglujac " thornings løftebrud" znajdziesz inne, moze lepsze, zrodla, Politiken jest organem R (radikalevenstre).
newbie12:
--- Cytat: cwsm111 w 27 Paź 2015, 15:03:18 ---Dlatego straszenie PISem jest niemodne.Mozna by w końcu to zaskoczyć. U żłoba byli dwa lata, wszyscy maja nieźle za uszami , a dla mnie Pis nie przewodzi stawce gamoni.
--- Koniec cytatu ---
cwsm111 ja nikogo nie straszę, ja tylko przypominam jak było bo najwyraźniej większość zapomniała. Podsłuchy, teczki, nieustanne szukanie układu i "na wszystko znajdzie się paragraf". Taka była codzienność za rządów PiSu.
Jeszcze tylko zmienią konstytucję i podporządkują sobie prokuraturę i hulaj dusza...
Kaczyński jest człowiekiem ogarniętym chorobliwą żądzą władzy. A Unii będzie się sprzeciwiał nie żeby coś ugrać dla Polski ale po prostu bo tak.
Partia zwąca się Prawem i Sprawiedliwością a skupiająca w swoich szeregach przestępców- to dopabuse hipokryzja.
Dzisiaj rano słyszałam, że banki do 40% podatku bankowego wymyślonego przez PiS obarczą swoich klientów. Zaczyna się...
happybeti:
W "Polityken" znalazłam równiez to :
http://politiken.dk/kultur/filmogtv/ECE2904221/nyvalgt-polsk-regering-er-daarligt-nyt-for-roman-polanski/
Ściśle współpracujący z KK, chroniącym księży-pedofili w swych szeregach, PIS, znalazł sobie kozła ofiarnego w postaci Polańskiego.
zpatentem:
Ciekawe i madre komentarze czytelnikow w Politiken zwiazane z podanym przez HB linkiem. Interesujace co Polanski robi od dluzszego czasu w Polsce majac francuskie obywatelstwo?
vordingborg:
Czy to znaczy że PO podrzuciło PIS kolejni zgniłe jajco ??? Tak jak z tymi terrorystami ekonomicznymi ::)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej