Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (65/83) > >>

BarneyG:
Rola ZUSu tak jak i Otwartego Funduszu Emerytalnego jest wlasnie wyplacanie emerytur. Czyli vordingborg klamal, bo kasa nie wyparowala, tylko zostala przeniesiona do ZUS. Przelewajac pieniadze z jednego konta na drugie nie okrada sie banku.

--- Cytat: vordingborg w 06 Sty 2016, 19:17:59 ---No wyparowało jak kasa z OFE
--- Koniec cytatu ---

cwsm111:
Moje pieniadze z mojego konta zostały przeniesione do zusu ,bez mojej zgody ,obilo sie to o trybunal ( ktory mam nadzije ze padnie)trybunal  obstawiny przez PO przyklasna.
deficyt zusu na poziomie 40 mid rocznie ,a ta dziura jest opłacona z moich pieniędzy.

No jak w ambergoldzie.

BarneyG:
Nie zmieniaj tematu. Mialem racje piszac, ze Vordingborg klamal piszac:

--- Cytat: vordingborg w 06 Sty 2016, 18:46:42 ---No wyparowało jak kasa z OFE  ::)
--- Koniec cytatu ---

cwsm111:
Jako ze ostatnimi czasu człowiek zabiegany ,dopabuse teraz zobaczyłem taki rarytas.

http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kraju,3/prof-modzelewski-polska-jest-na-drodze-do-rzadow-autorytarnych,609238.html

Karol Modzelewski ,wiezień okresu prl......

I niby fajnie ,tylko małe wyjaśnienie z mojej strony ,dla zainteresowanych proponuje zapoznać się z listem do partii ,napisanym przez Kuronia i Modzelewskiego w latach 60, za który poszli do pierdla.

Fakt zostali skazani ,a co było w tym liście-krytyka partii ,ze opierdziela się we wprowadzaniu totalnego komunizmu ,ze istnieje własność prywatna , ze istnieją rolnicy indywidualni , ze to wszystko nie idzie w takim kierunku jak bratni naród sobie założył , i ze polskie państwo nie idzie droga Albani w tworzeniu świeckiego raju.

I partia sie wkurzyła , nie bedzie im gówniarstwo marksistowskie wskazywało towarzyszom polskim jaka drogo ma podążać ,dostali wyroki bezwzględnej odsiatki.

A teraz towarzysz Modzelewski  przekonujeze.............Polska jest na drodze do rządów autorytarnych

http://pracdem0.republika.pl/strony/listotwarty_kur_modz.html

PS -jak znajde czas to skontaktuje sie z bankiem w sprawie odzyskania moich wpłaconych funduszy -wszak to bank.

Alek233:
happybeti
« dnia: Dzisiaj o 04:11:42 »

--- Cytuj (zaznaczone) ---Co do pieniędzy- czy to w OFE, czy w ZUS - one zawsze były WIRTUALNE, czyli "na papierze" . chyba nie wyobrażałeś sobie , Alek, że ktos obraca RZECZYWISTYMI złotówkami ??? A może tak sobie to wyobrażałeś ? :))
--- Koniec cytatu ---

Prosze mi napisac gdzie ja tak napisalem ???

Ale jak sie czyta nad ranem to sie pozniej nie wie co pisze. >:(

Az sie boje cokolwiek  napisac ,bo czuje sie jak na olimpiadzie z jezyka poskiego a nie na zwyklym forum!!

Co do tego zapytania to chyba nikomu nie trzeba pisac,ze pieniadze sa WIRTUALNE!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej