Ogólne > Hydepark
Komentarze powyborcze?
happybeti:
Czyli dla relaksu ?
Ja tam w "poetyce" "W sieci" czy innych tego typu mediów jakoś nie potrafiłabym się odnaleźć- razi mnie fatalna polszczyzna i nabuzowany , napuszony język - pomijając już treść ::).
Taka jest przykra prawda- "prawicy" brakuje po prostu profesjonalistów z klasą, muszą zadowalac się albo narybkiem od Rydzyka, albo tymi, którzy do dawnego "mainstreamu" się po prostu nie załapali.
A gdybyś Ty, Habanero, częściej pisał własnymi słowami, a mniej używał wyświechtanych sloganów wymyslanych przez pisowskich politruków i speców od propagandy , tez byłbys bardziej strawny.
Ot, taka bezinteresowna dobra rada. Chyba mam dziś dzień dobroci dla H.
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 21 Lut 2016, 19:45:43 ---
Ja tam w "poetyce" "W sieci" czy innych tego typu mediów jakoś nie potrafiłabym się odnaleźć- razi mnie fatalna polszczyzna i nabuzowany , napuszony język - pomijając już treść ::).
--- Koniec cytatu ---
Nie wierzę że pisze to osoba którą rajcuje TOK Fm, Lisweek i Gazetka bez napletka... Tam przecież serwują prawdziwy bełkot i hejterkę...
--- Cytat: happybeti w 21 Lut 2016, 19:45:43 ---A gdybyś Ty, Habanero, częściej pisał własnymi słowami, a mniej używał wyświechtanych sloganów wymyslanych przez pisowskich politruków i speców od propagandy , tez byłbys bardziej strawny.
Ot, taka bezinteresowna dobra rada. Chyba mam dziś dzień dobroci dla H.
--- Koniec cytatu ---
Piszę zazwyczaj własnymi słowami Becia. Cytaty piszę zawsze w cudzysłowie. Raczej unikam wszelkiej partyjnej bibuły tak prawicowej , jak i wszelkiej przeciwnej. Lubię czytać informacje ze źródeł niezależnych i oceniać samemu. Gotowce mnie nie kręcą.
Jeżeli faktycznie masz dzień dobroci dla mnie to zrób mi jedną przysługę i przestań zarzucać mi jakieś PiS'owskie sympatie, tudzież tendencje. Nie głosowałem na nich, ale skoro wygrali w demokratycznych wyborach to nie będę ich opluwał. Ode mnie dostali kredyt zaufania i jestem za tym żeby zakasali rękawy i zabrali się do roboty, bo ostatnie osiem lat "rządów" PO to jeden wielki bałagan. Przyznam szczerze że po tych stu dniach nowego rządu nawet nie żałuję że im zaufałem ; moje oczekiwania spełniają i z tego co widzę i czytam, to też większości Narodu oczekiwania zostają spełnione. Jeżeli rząd nie popadnie z tego tytułu w samouwielbienie to ma spore szanse na zostanie najlepszym rządem po 89 roku
P.S. Czy ten "dzień dobroci" to tak przy okazji DMB ?
happybeti:
Ty też mi zrób przysługę i nie pisz o mnie "Becia", bo to ZAREZERWOWANE dla bliskich , a za takowego Cię nie uważam.
Dzień dobroci bez przyczyny, nie bądź taki "dowciapny" .
W poście powyżej znów pełno słow-wytrychów, uzywanych nagminnie po różnych forach przez pisowskie płatne trolle- to jak mam postrzegać kogoś, kto tez ich używa ? Nie widzisz tego ? Bełkot? Odpowiada Ci bardziej napuszony, "dęty" język mainstreamu- Twoja rzecz. Ja , na szczęście , podniecac się tym nie muszę. Co znaczy "bełkot i hejterka" ? NIC- znów słowa- wytrychy, pod które można podpiąć wszystko. Umiesz choć raz napisać, co , Twoim zdaniem, oznacza ten "bełkot" ? Przypomnę jedynie, że jak dotąd, mimo usilnych starań "strony przeciwnej", Gazeta Wyborcza jest NAJPOCZYTNIEJSZYM dziennikiem w Polsce. Że chcecie ją zohydzić i umniejszyć jej rangę, to świadczy tylko o jej sile :).
Nie głosowałem na PIS, ale...;)- dostali ode mnie kredyt zaufania i mają szansę być NAJLEPSZYM RZĄDEM .
No, to jakby sympatyzujesz, nie ? Co się tak bronisz rękami i nogami ?
A tak w ogóle, to z tym "najlepszym rządem " to pojechałeś :)) :)) :)). Tylu "baboli" i kłamstw w ciągu pierwszych 100 dni żaden jak dotąd rząd nie zdołał popełnić, więc, nie bawiąc się we wróżkę, od 89 roku tych niby-rządów Straszydło &Co , nikt nie pobił. Zachwycać się tanim populizmem i igrzyskami może naprawdę tylko ciemny lud .
Habanero, nie jest moim zamiarem przekonywać Cię, że jesteś w błędzie, że Twoje sympatie polityczne są jakąś pomyłką itp itd- bo to i tak daremny trud.
Ale od czasu do czasu wyrażam tu swoje poglądy , różne od Twoich .
To jest właśnie cecha demokracji i wolności ...sumienia ;).
cwsm111:
--- Cytat: happybeti w 22 Lut 2016, 19:11:26 ---Gazeta Wyborcza jest NAJPOCZYTNIEJSZYM dziennikiem w Polsce. Że chcecie ją zohydzić i umniejszyć jej rangę, to świadczy tylko o jej sile :).
--- Koniec cytatu ---
Taaaa.
Najpoczytniejszy jest fakt ,GW jak na razie na drugim miejscu ,gryzie sie po kostkach z SE.a to i tak dane z drugiego półrocza 2015
GW wylatuje z prenumerat państwowych wiec przerżnie pewnie nawet z przeglądem sportowym.
Goebbels byłby z ciebie dumny.
Habanero:
--- Cytat: happybeti w 22 Lut 2016, 19:11:26 ---Ty też mi zrób przysługę i nie pisz o mnie "Becia", bo to ZAREZERWOWANE dla bliskich , a za takowego Cię nie uważam.
Dzień dobroci bez przyczyny, nie bądź taki "dowciapny" .
W poście powyżej znów pełno słow-wytrychów, uzywanych nagminnie po różnych forach przez pisowskie płatne trolle- to jak mam postrzegać kogoś, kto tez ich używa ? Nie widzisz tego ? Bełkot? Odpowiada Ci bardziej napuszony, "dęty" język mainstreamu- Twoja rzecz. Ja , na szczęście , podniecac się tym nie muszę. Co znaczy "bełkot i hejterka" ? NIC- znów słowa- wytrychy, pod które można podpiąć wszystko. Umiesz choć raz napisać, co , Twoim zdaniem, oznacza ten "bełkot" ? Przypomnę jedynie, że jak dotąd, mimo usilnych starań "strony przeciwnej", Gazeta Wyborcza jest NAJPOCZYTNIEJSZYM dziennikiem w Polsce. Że chcecie ją zohydzić i umniejszyć jej rangę, to świadczy tylko o jej sile :).
Nie głosowałem na PIS, ale...;)- dostali ode mnie kredyt zaufania i mają szansę być NAJLEPSZYM RZĄDEM .
No, to jakby sympatyzujesz, nie ? Co się tak bronisz rękami i nogami ?
A tak w ogóle, to z tym "najlepszym rządem " to pojechałeś :)) :)) :)). Tylu "baboli" i kłamstw w ciągu pierwszych 100 dni żaden jak dotąd rząd nie zdołał popełnić, więc, nie bawiąc się we wróżkę, od 89 roku tych niby-rządów Straszydło &Co , nikt nie pobił. Zachwycać się tanim populizmem i igrzyskami może naprawdę tylko ciemny lud .
Habanero, nie jest moim zamiarem przekonywać Cię, że jesteś w błędzie, że Twoje sympatie polityczne są jakąś pomyłką itp itd- bo to i tak daremny trud.
Ale od czasu do czasu wyrażam tu swoje poglądy , różne od Twoich .
To jest właśnie cecha demokracji i wolności ...sumienia ;).
--- Koniec cytatu ---
Praca wzywa... Wieczorem spróbuję Ci odpisać
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej