Ogólne > Hydepark

Komentarze powyborcze?

<< < (13/83) > >>

vordingborg:
 UWAGA REKLAMA

Wygrał PIS, Duda prezydentem !!! 
A ty rwiesz włosy z głowy  :'(
 Czy już wiesz  ???

zpatentem:
Betti Orzeszkowa jest bez watpienia jedna z najbardziej pomocnych, pozytywnych i kumatych postaci na tutejszym forum, zwlaszcza tez, ze dzieli sie nowymi orzechami :)  Jednak czasem podejrzewam ja, ze jest wampirem bo szaleje glownie po nocach :)

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 02 Lis 2015, 02:57:11 ---A jeszcze co do mediów "polskich" , "niezaleznych " , to taka ta ich niezaleznośc- lizanie butów Prezesa :)). GPC była upadającym piśmidłem, które odżyło , żerujac na katastrofie smoleńskiej- dane statystyczne dot. nakładu do znalexienia w necie :).
Ci wszyscy Karnowscy, Ziemkiewicze, Pospieszalscy - dlaczego nie piszą w "Wyborczej" , "Polityce" czy "Newsweeku" ?
Proste :). Nikt ich tam nie chce :). Więc usiłują kreować się na "niezależnych"...jasne...my ass ...:)).
--- Koniec cytatu ---

Z tego całego steku bzdur wybrałem jeden rodzynek. Gratuluje szybkiej i zarazem fachowej analizy Polskich mediów,naprawdę analiza zapierająca dech w piersiach , dziewczyno marnujesz się na tej prowincji.

http://demotywatory.pl/3858633

--- Cytat: Jomir w 01 Lis 2015, 21:54:11 ---
Znam Betti osobiscie! I to jak sie okazalo, od lat bodajze 30!
Recze Ci, ze kim jak kim, ale hipokrytka, to Beta nie jest!
--- Koniec cytatu ---

I ze niby co w związku z tym?Czy przypadkiem, z całym szacunkiem do Ciebie Jomir nie przeceniasz swojej osoby.Zalatuje mi to o dogmat nieomylności.Czy jesteśmy świadkami namaszczenia użytkownika HB, to kolko wzajemnej adoracji jest troche mdlące.

Jomir:
Znam Bete osobiscie, na pewno nie jest obludna czy dwulicowa, prawdopodobnie uzywasz slowa, ktorego znaczenia nie znasz. Ot. Tyle.

zpatentem:
Cwsm,
Zamiast nalogowego szukania winnych polskiej degrongoladzie i to bedac, o dziwo zagranica, powinienes odpowiedziec co i jak bys zmienil na lepsze w Polsce, podajac rowniez rozklad jazdy twoich poczynan z tym zwiazanych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej