Ogólne > Hydepark
Lata 80 -te...mlodosc,bunt....wrzucajcie co macie -fotki , itp
lonewolf:
BA !
Na bezrybiu i rak ryba ;D
Jeszcze byla woda kolonska "Prastara" w takim wiklinowym opakowaniu....
Habanero:
tej nie znam ale pamiętam zapach wody ogórkowej "Samuraj" używanej przez mojego dziadka
zpatentem:
88 i 89 festiwal sopocki za butelke whisky festiwalowa akredytacja,taniocha, rozrywki w kazdej dyscyplinie sportu, bylem z kolega ktory byl impresario Mortensena ktory wygral festiwal w swojej kategorii, kolejka dziewczat do niego po autograf i ktore go pragnely nieco blizej poznac, ale on niestety mial odmienna orientacje seksualna :) Tam tez poznalem i importowalem moja byla..
W drodze na festiwal w knajpie danie :"ziemniaki z tluszczem" :)
I jeszcze sobie cos przypomnialem z Sopotu: wybory miss Polski, ni stad ni zowad zjechali sie kolesie z Niemiec, Wroclawia, Warszawy, dziewczyny przepiekne ale dokladnie obstawione :) Po wyborach ok. 4 nad ranem zasluzony posilek: schabowy z licznymi ziemniakami i kapusta + 0.5 litra wodki na lebka. Pelny ludowy folklor :)
lonewolf:
a tak wygladalem w 81r -ten w koszulce CRASS sie punka gralo....ech....
lonewolf:
--- Cytat: zpatentem w 17 Lis 2015, 21:49:42 ---88 i 89 festiwal sopocki za butelke whisky festiwalowa akredytacja,taniocha, rozrywki w kazdej dyscyplinie sportu, bylem z kolega ktory byl impresario Mortensena ktory wygral festiwal w swojej kategorii, kolejka dziewczat do niego po autograf i ktore go pragnely nieco blizej poznac, ale on niestety mial odmienna orientacje seksualna :) Tam tez poznalem moja byla..
--- Koniec cytatu ---
Heheh
To ja juz w "kamaszach" bylem
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej