Ogólne > Hydepark

Apel do Polaków

<< < (15/20) > >>

Jomir:
Sorry, za odpowiedzialnosc zbiorowa :)

Mimo wszystko, zbiorowe milego popoludnia!

anka83.m:
Wybacz mi Jomir ale uważam ze post Habanero nikogo tutaj nie urazil, nie widziałam potrzeby kasowania go

Jomir:
Posty Habanero zostaly usuniete z powodu "zadymy na calym forum".

Zostaly hurtowo usuniete z calego dnia. Jezeli CI to w czyms pomoze.
Jak powiedzialam - Milego wieczoru, dla mnie temat wyczerpany. Wyrazilam swoje zdanie, wy swoje. Kazdy ma prawo myslec co chce. Tak dla mnie wyglada dyskusja.

anka83.m:
No wlasnie widziałam ze usuwasz za koleją i nawet żadnego śladu nie zostawiasz, uważam ze tak nie powinno byc, to ze napisał ze było fajnie, cóż w tym złego. Mam nadzieje ze tego postu nie usuniesz
Wcześniej ktoś tez dodał post ...juz go nie ma

emotikona:
Poczytałam Was "po łebkach". Ja tam petycję podpisałam. Uważam, że każdy ma prawo wyboru jak chce być leczonym. Ktoś tu wcześniej mówił, że sami sobie możemy te wynalazki stosować.
Nieprawda! Bo np wlew dożylny musi być zrobiony przez lekarza. A przykładowo witaminę C w leczeniu nowotworów stosuje się tylko w postaci wlewu dożylnego.

Jomir - ja też jestem z branży. Jestem farmaceutką - pracowałam w zawodzie. I jestem przeciwniczką przemysłu farmaceutycznego. Oni zrobią wszystko, żeby lek się sprzedał. A czasami wystarczy najprostsze, najtańsze rozwiązanie. Ale ludzie o tym nie wiedzą. Tak - w przeciwieństwie do Ciebie, nie wierzę w to co robię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej