Ogólne > Hydepark
Apel do Polaków
Jomir:
--- Cytat: Jomir w 10 Gru 2015, 20:14:39 ---Emotikona - teraz mi sie tez przypomnialo. Ty tu jestes od niedawna. Tu nieco inaczej wyglada marketing farmaceutyczny. Nic praktycznie nie mozna , a by zostac konsultantem w farmie, trzeba ukonczyc Studia podyplomowe konczace sie egzaminami panstwowymi. Jest prowadzony rejestr doradcow, wiec jest ich niewielu i nie sa anonimowi. Wobec tego to wszystko nie jest tak agresywne jak w Polsce.
--- Koniec cytatu ---
Pisalysmy rownoczesnie, wiec moze przeoczylas to co napisalam nieco powyzej. Wierze, ze doswiadczenia z przedstawicielami w Polsce robia swoje.
Tez poznalam to srodowisko :(
emotikona:
Hanabero największą przesłanką do tego, że wlewy z witaminy C są proceduralnie niedozwolone jest to, że witamina C jest wielokrotnie tańsza od substancji chemioterapeutycznych. A pomyśl: jeśli są przesłanki, a nawet dowody, że wlewy są skuteczne, to dlaczego to nie jest stosowane? Przecież środek chemioterapeutyczny nie niszczy tylko nowotwora (o ile zniszczy) ale też cały organizm człowieka... Chodzi o kasę - na witaminie C nikt nie zarobi :)
Habanero:
--- Cytat: emotikona w 10 Gru 2015, 20:35:26 ---Hanabero największą przesłanką do tego, że wlewy z witaminy C są proceduralnie niedozwolone jest to, że witamina C jest wielokrotnie tańsza od substancji chemioterapeutycznych. A pomyśl: jeśli są przesłanki, a nawet dowody, że wlewy są skuteczne, to dlaczego to nie jest stosowane? Przecież środek chemioterapeutyczny nie niszczy tylko nowotwora (o ile zniszczy) ale też cały organizm człowieka... Chodzi o kasę - na witaminie C nikt nie zarobi :)
--- Koniec cytatu ---
Sporo czytam na temat pazerności koncernów i wiem że to prawda, ale gdzieś w głębi duszy wierzę w ludzi i ludzkość... I dlatego trudno mi uwierzyć że ktoś, gdzieś mimo wszystko lub wbrew wszystkiemu wprowadzi coś takiego do użytku jeżeli faktycznie przynosi rezultaty
ona79:
Habanero są robione wlewy ale w podziemiu :)
Są lekarze którzy umieją, są tacy co chcą się nauczyć ale na razie mają związane ręce
Habanero:
--- Cytat: ona79 w 10 Gru 2015, 20:43:13 ---Habanero są robione wlewy ale w podziemiu :)
--- Koniec cytatu ---
już szukam czegoś na ten temat... a co ze skutecznością ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej