Ogólne > Dania i o Danii

Bezterminowe prawo jazdy wydane w PL

<< < (18/24) > >>

roga:

--- Cytat: leo1 w 16 Sty 2016, 21:45:31 ---Ja mam prawo jazdy wazne do 2041
--- Koniec cytatu ---

Jezeli w 2041 msz pojsc do lekarza zeby przedluzyc prawo jazdy ze wzgledu na osiagniety wiek, a teraz mamy 2016, to wiemy ile masz lat "staruszku"

spooky:

--- Cytat: roga w 19 Sty 2016, 14:56:16 ---Jezeli w 2041 msz pojsc do lekarza zeby przedluzyc prawo jazdy ze wzgledu na osiagniety wiek, a teraz mamy 2016, to wiemy ile masz lat "staruszku"

--- Koniec cytatu ---
To się wkopał, bo skoro wiemy ile ma lat, to oczywiście również wiemy, gdzie mieszka!
A jak wiemy gdzie mieszka, to zaalarmujemy odpowiednie służby z informacją, że pod tym adresem mieszka osobnik, który powinien przejść badania lekarskie ze względu na wadę wzroku, która czyni go niebezpiecznym na drodze.
Także dzięki temu, że wiemy, że ma prawo jazdy wazne do roku 2041 ... będzie je miał ważne krócej! ;)

leo1:
Ale dalem sie zdemaskowac :-[ taki wstyd z drugies zas strony dojrzaly wiek tez ma swoje zalety w pewnych dziedzinach,oj kol.spooky to taki z ciebie uczynny obywatel?oj nie ladnie ;D

jankow:
Jakby ktoś był ciekawy to dokładnie czekałem 55 dni na prawko DK. Dziś przyszło pocztą :). Czyli 2 miesiące trzeba liczyć. Mnie straszyła Pani w Borgerservice, że od 3 do 6 miesięcy :o.

keny79:
no to szczęściarz z ciebie.ja już czekam ponad 3 miesiące i ani widu ani słychu...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej