Ogólne > Pomoc!

weterynarz

(1/3) > >>

maro75:
Witam serdecznie
potrzebna pomoc,otóż okazało się że na święta będę miał gości którzy przyjadą z kotem.Angielskie prawo nakazuje zaszczepić i odrobaczyć stwora 5 dni przed wjazdem do Anglii no i tu jest problem bo to wypada 31.12 lub 02.01.Czy są jakieś punkty otwarte całą dobę i w takie nietypowe dni?Możecie coś poradzić bo kompletnie nie wiem gdzie szukać.dzwoniłem do kilku klinik ale oni nie przyjmują w wekkendy.POMOCY!!!
Lokalizacja najlepiej na terenie Kopenhagi albo w pobliżu Glostru.
Dzięki

Jomir:
Oni maja dyzury calodobowe:
http://evidensia-karlslunde.dk/

W swieta stawki razy dwa.

Kilka lat temu moj jamnik urzadzil sobie tam sylwestra za 10.000 koron.

Mirelle:
Czegos tutaj nie rozumiem.Skoro przyjezdzaja do Danii z kotkiem to kotek  powinien miec wazne szczepienia i odrobaczenie.Szczepienie od momentu wykonania jest wazne 1 rok.Wiec powinien  byc wazny wpis w paszporcie zwirzaka.Nigdzie nie szczepi sie czesciej niz 1 raz w roku,chyba ,ze to jakies inne szczepienie.W przypadku wscieklizny,pleukopeni i kociego kataru to jest raz w roku.Jesli chodzi o odrobaczenie to normalnie odrobacza sie co 3 miesiace.

Habanero:

--- Cytat: Jomir w 14 Gru 2015, 16:00:58 ---

Kilka lat temu moj jamnik urzadzil sobie tam sylwestra za 10.000 koron.

--- Koniec cytatu ---

Ten Twój jamnik  jest lepszy od Karolaka i Mańka Sokołowskiego razem wziętych :D :D :D

Habanero:
@Mirelle różne kraje mają różne przepisy dotyczące odrobaczania. Mój znajomy, z którym poluję czasem w Szwecji, musi odrobaczać swojego psa prawie za każdym razem kiedy chce wjechać z nim do Szwecji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej