Ogólne > Dania i o Danii

Grzywna za brak woreczka (dla posiadaczy psów)

<< < (4/5) > >>

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 02 Lut 2016, 10:55:20 ---No, przynajmniej psich kup  na "uchodźców" zgonić nie można  :))

--- Koniec cytatu ---

Mógłbym wrzucić kilka filmów w których emigranci zarobkowi kałem ubogacają zgniły zachód, mam wrzucić czy wierzysz na słowo?

lonewolf:

--- Cytat: beatrycza w 02 Lut 2016, 20:55:29 ---A mnie troche nerw szarpie  :) jak bedac np. w lesie widze taki woreczek z kupka w srodku lezacy w trawce. Ile lat rozklada sie taki woreczek? to juz lepiej zeby ta kupcia lezala na swiezym powietrzu i "oddychala pelna piersia". Szybciutko rozlozyla by sie i podszycie by bylo nawozone.

--- Koniec cytatu ---

beatrycza-calkiem sie z Toba zgadzam, mam psa od 8 lat i na osiedlu , na ktorym mieszkam , nie raz z zona na spacerze zastanawialismy sie , jaki ma to sens-pies "nasra"-wlasciciel zbierze to do worka lecz worek ,niestety zostawi w tym samym miejscu gdzie "pupil " -"nasral "-chore
Nikt tego nie zbiera do wiosny ...jak kosiarkami jada to...ja to nazywam "rozrzucaniem obornika"-rozpieprzy te worki z "klockami" i co to zmienia ?
Ironia bylo to jak kiedys ,nie mialem worka i akurat pies zalatwil sie tam gdzie jest ludzka mobilnosc wieksza..pani "ladna " ze swoim pieskiem darla morde , ze nie posprzatalem...a po paru dniach jej pies "sral" w podobnym miejscu -postanowilem rowniez zwrocic jej na to uwage , ze nie pozbierala  "tresci pokarmowej swojego  zwierza "-odparla , ze to nie moj problem...no wiec jak to interpretowac ?
Jak "zwierz narobi " to z korzyscia dla natury -bo i trawa rosnie lepiej.
Na szczescie mam laki w poblizu wiec sie nie martwie i tam psiak hula do woli.
Co innego w miescie , na chodniku-no wyboru nie ma..niestety -trzeba sie zschylic i kosza poszukac.

racjonalna:
Ludzie szanujcie te swoje psy serio. I ludzi i nie zostawiajcie odchodów swoich pupili byle gdzie. ;)

lonewolf:
Racjonalna...tylko "rozwin wypowiedz"...bo nie za bardzo wiem o co chodzi..?

Jomir:
Moze, ze pies sie bedzie wstydzil, jak sie zostawi jego odchody byle gdzie?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej