Ogólne > Dania i o Danii

Mary i Frederik szukają kucharza

<< < (7/8) > >>

roga:

--- Cytat: Jomir w 15 Lut 2016, 09:33:20 ---Roga, przezyl w Danii dwa razy wiecej lat niz w Polsce.
--- Koniec cytatu ---

Dokladnie ponad 70% moich lat spedzilem w innych krajach. Ale nie to jest najwazniejsze. 

Jomir:

--- Cytat: Habanero w 15 Lut 2016, 15:32:26 ---Cokolwiek by zrobił lub też nie, adwokata trzeba mu pozazdrościć ;)

--- Koniec cytatu ---

Jestem aktywna na forum od lat 9. Bardzo wiele osob znam osobiscie, jeszcze wiecej mailowo i telefonicznie.
Wielu pomoglam ja, wielu pomoglo mi , z niektorymi sie przyjaznie...

Wiec nie dziw sie, ze czasem wiem co ktos ma na mysli, albo dlaczego tak mysli.
Przez 9-lat to i armie zbawienia stworzyc mozna.

roga:

--- Cytat: Habanero w 15 Lut 2016, 04:26:41 ---Jak znajdę chwilkę wieczorem to Ci wysmaruję długiego PM'a... może pewne rzeczy lepiej zrozumiesz.
--- Koniec cytatu ---

Daj sobie spokoj z tym smarowaniem PM,a / nawet nie wiem co to oznacza i na pewno niewiele z tego zrozumie, poniewaz zrozumienie jest chyba juz zarezerwowane dla innych. Mnie nie interesuja polskie sprawy@, a to poprostu z tego wzgeldu, ze nie wiem nawet kto jest prezydentem, jakie sa partie i ugrupowaniapartie r spra

roga:
ups...za wczesnie wyslalem.,..nie wiem jaki sa partie i ugrupowania, czy tez ludzie swiata kultury, piosenkarze, sportowcy, kluby pilkarskie czy filmy poza tymi, ktore przezentowanev sa poza Polska (niezle). Natomiast zawsze chetnie podziele sie tm na czym sie znam i pomoge jezeli jestem w stanie, a okazuje sie ze bardzo czesto tak sie zdarza. Od czasu do czasu wyraze swoja opinie, np. na odnsnie mojego sporzenia na dwor krolwski - mysle, ze jest to dozwolone ???

Habanero:
Wyrażanie swoich opinii jest dozwolone, a nawet potrzebne. Tylko akurat TUTAJ Twoje opinie powinny przystawać do wcześniej narzuconego szablonu... Inaczej czeka Cię banicja i społeczne wykluczenie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej