Ogólne > Pomoc!
Mechanik samochodowy
Habanero:
problem jest banalny. Tylko wymiana może być kosztowna. W zależności od warsztatu i dostawcy części wyjdzie 2-3 K
Nightworker:
Wszystkim dziękuję za chęci. Myślałem, że znajdę kogoś, kto ogarnia temat i zrobi mi to taniej, ale woidzę, że nie ma się co rozglądać, tylko szukać warsztatu na miejscu i zapłacić za usługę zgodnie z obowiązującymi w Danii cenami.
Pozdrawiam
Habanero:
Gdybyś nie mieszkał za granicą to bym Ci to zrobił ;)
leo1:
Zrob najpierw diagnoze co jest grane z twoim autem i pozniej sie bedziesz martwil czy graty potrzebne do naprawy kupic tutaj czy w PL,tak jak pisalem ja bym podjechal do serwisu toyoty-citroena badz peuegota i u nich sprawdzil chocby dla tego ze oni maja wiedze na temat tych wozidel i czasami bez podpiecia pod komputer moga wiedziec jak ci pomoc .U mnie kiedys padl czujnik polozenia walu i ludki z normalnego warsztatu pod swoim pseudo komputerem widzieli a to czujnik na listwie wysokiego cisnienia (Diesel) a to egr i pare innych jeszcze wynalazkow,podjechalem do autoryzowanego serwisu i dopabuse tam sie okazalo ze to byl ten czujnik pol.walu poniewaz byl to blad przejsciowy zapisany w komp.samochodu.Tak wiec nauczony ze jak cos sie dzieje z silnikiem i trzeba go podpiac pod komputer jade do serwisu sprawdzic a ewnt.naprawe dopabuse wykonac w jakims warsztacie co zaoszczedzi mi kase i nerwy a przedewszystkim czas.
kumcok:
Hej
Temat widze ze jest dosc stary , ale jednak interesuje mnie jaki byl powod tych swiecacych kontrolek , wlasnie kupilem takiego pizdzika 107 i po przejecheaniu 2 km od sprzedawcy zaswiecily mi sie wlasnie te 2 kontrolki . To dobrze byloby wiedziec co mnie czeka do naprawy
Nawigacja
Idź do wersji pełnej