Ogólne > Hydepark

Polish women on strike! Black protest Copenhagen

<< < (3/5) > >>

suso:
"heppybeti" . Żeś teraz pojechała ,jaki jad jacy imigranci ?.To jest tylko moja opinia mam chyba do tego prawo . Moja opinia i większość kobiet które znam . Większości moich znajomych kobiet nie podoba się możliwość robienia skrobanki według własnego widzimisię , i kler nie ma tu żadnego znaczenia bo jestem ateistą. I mocno nie rozumiem radykalizmu ,narodowego jak i lewackiego. Uważam że radykałowie są zawsze szkodliwie dla społeczeństwa i danego narodu .

happybeti:
suso, nie wiem, kto tu "pojechal" czy odjechal.
To o imigrantach i pluciu nie bylo do Ciebie- wystarczy przeczytac posty "kolegow forumowiczow" powyzej. Post cwsm zwlaszcza sie wyroznia 8).
A skoro tak Ci sie "lewacki radykalizm " nie podoba, w kwestii WYBORU , czy chce sie  miec dziecko, czy nie, to troche dziwne,  ze mieszkasz w kraju, gdzie ten "lewacki radykalizm" to norma . TO wlasnie mialam na mysli, piszac o otumanieniu przez kler (co z tego, ze Ty jestes ateista, skoro wiekszosc kobiet, ktore znasz- nie ;)- prosta statystyka wg. KK  ;P ). To, co w kazdym normalnym europejskim kraju uznaje sie za norme- czyli prawo kobiety do decydowania o swojej prokreacji, Polacy nazywaja "lewackim radykalizmem".
Ech, rece opadaja...Kto komu kaze robic aborcje ??? Nie chcesz- nie rob. A nie ustawiaj zycia innym. Tymczasem jest dokladnie na odwrot. Wiecej aborcji robia kobiety o pogladach prawicowych, wierzace, niz te o liberalnych. Podejscie do tematu antykoncepcji sie klania. a tak a propos- to wlasnie swiatli zbawcy kobiet z Ordo Iuris szykuja Polkom zakaz antykoncepcji. Co jeszcze ???

a tu artykul do poczytania :)
http://pol.dk/3410965

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 03 Paź 2016, 17:23:58 ---Gadajcie sobie, co chcecie, plujcie na kobiety, ile chcecie.
To tylko swiadczy o was i waszym poziomie. Na zdrowie, tylko sie  tym swoim jadem nie udlawcie.
--- Koniec cytatu ---

Musiałem dwa razy przeczytać kto wygłosi tą sentencje o jadzie,naprawdę podziwiam,szczególnie zważając na Twe dokonania na forum.

Kto pluje na kobiety? wskaż miejsce. Jeżeli mówimy o femifaszystkach takt to prawda. Jestem w stanie podpisać się pod protestem , może nie dwoma rękami co to to nie ,ale jestem za nie ingerowaniem w status quo który od 93 funkcjonuje. I większości  osoby które protestowały wybierają taka opcje.Niestety na barykady ze sztandarami nawołują femifaszytki ,które maja w głębokim poważaniu dobro kobiet (a to pokazałem w tekście znalezionym w sieci)a jedynie mają na uwadze zbijaniu kapitału wyborczego.Czepiło się gówno okrętu i krzyczy płyniemy. Niestety nie podpisze się pod protestem jedynie przez gówno z pierwszego szeregu.

Ile z tych protestujących jest za zachowaniem obecnego porządku prawnego ,ile przeciwko projektowi grupy z pod znaku  pro life , a ile za radykalnymi hasłami faszystek.

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 03 Paź 2016, 20:33:26 ---Tymczasem jest dokladnie na odwrot. Wiecej aborcji robia kobiety o pogladach prawicowych, wierzace, niz te o liberalnych
--- Koniec cytatu ---

Poprosze linka do badań.

cwsm111:

--- Cytat: happybeti w 03 Paź 2016, 17:23:58 ---A prawo "aborcyjne" w Polsce wcale nie jest dobre. Kler przez te 20 lat juz wtlukl ludziom do glow,  ze to szczyt liberalizmu i "kompromis" (miedzy prawica a biskupami chyba).
--- Koniec cytatu ---

Cytat z ustawy z 93

ciąża stanowi zagrożenie dla życia lub zdrowia kobiety ciężarnej (bez ograniczeń ze względu na wiek płodu[1]),
    badania prenatalne lub inne przesłanki medyczne wskazują na duże prawdopodobieństwo ciężkiego i nieodwracalnego upośledzenia płodu albo nieuleczalnej choroby zagrażającej jego życiu (do chwili osiągnięcia przez płód zdolności do samodzielnego życia poza organizmem kobiety ciężarnej[2]),
    zachodzi uzasadnione podejrzenie, że ciąża powstała w wyniku czynu zabronionego (do 12 tygodni od początku ciąży[2]).

Czego brakuje by wdrapać sie na szczyt ?
Patrzac przez pryzmat pierwszego szeregu /rozgarnięcia ,logiki, podstawowej wiedzy z zakresu antykoncepcji?
Czy rozszerzenia o dodatkowy środek antykoncepcyjny/skrobanki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej