Ogólne > Hydepark
Jak schudnąć?
urszula1:
Od roku usilnie staram się zgubić kilka kg, zdrowo się odżywiam i ćwiczę, co dało widoczne efekty. Nie mniej jednak najbardziej problematyczny okazał się brzuch. Może macie jakieś rady odnośnie tego, jak zgubić brzuch – może jakieś ćwiczenia czy zabiegi?
agamarkowicz:
Brzuch to dość problematyczna część ciała, mi bardzo trudno było pozbyć się oponki. Kiedyś myślałam nawet o liposukcji, ale, że boję się operacji, to szybko zrezygnowałam z tego pomysłu.
malami2:
Liposukcja ma jeden minus – zostaje po niej luźna skóra, więc niby się człowiek pozbywa problemu, ale jednocześnie zyskuje się nowy. Nigdy bym się nie zdecydowała na taki zabieg.
martinaa:
Nie lepiej pójść na laserowe usuwanie tkanki tluszczowej? To nowoczesna i skuteczna metoda, co więcej skóra pozostaje elastyczna, napięta. Wydaje mi się, że liposukcja powoli odchodzi w zapomnienie, to dość przestarzały zabieg, teraz większość klinik medycyny estetycznej przeprowadza zabiegu z użycie laserów, co jest mniej inwazyjne.
marianosek:
--- Cytat: urszula1 w 09 Maj 2018, 15:23:38 ---Od roku usilnie staram się zgubić kilka kg, zdrowo się odżywiam i ćwiczę, co dało widoczne efekty. Nie mniej jednak najbardziej problematyczny okazał się brzuch. Może macie jakieś rady odnośnie tego, jak zgubić brzuch – może jakieś ćwiczenia czy zabiegi?
--- Koniec cytatu ---
Weź sobie poczytaj o lipolizie laserowej slimlipo, ja robiłam taki zabieg u dr Murawskiego w Warszawie. To jest coś takiego jak liposukcja tylko wykonywana laserem, efekty są super, do tego jest to zabieg bezbolesny, na początku czułam lekki dyskomfort, ale później było ok.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej