Regionalne > Århus, Aalborg ...

Fitness

(1/3) > >>

karolcia25:
Witam, czy ktos z Was chodzi na klubu fitness? Jesli tak, to do jakiego..... interesuje mnie centrum i wszystko w okolicach Viby. Dzieki za pomoc :)

Micz:
cześć, chodzę na siłownię na http://www.fitnessworld.dk/
Århus N., Jens Baggesens vej (Århus)
Jens Baggesens Vej 90
8200 Århus N
Tlf: 70 26 26 87

płaci się 199 kr/miesiąc z tym jednym "ale" że trzeba zapłacić za 3 miesiące z góry

ogółem mają grupy fitness, ponoć też aero box czy coś takiego, ale dokładnie nie wiem bo zapisałem się w zeszłym tygodniu ;D
ludzi jest dość sporo, mimo to jest miejsce dla każdego, jest kulturalny klimat i chyba nie ma na co narzekać
pozdrawiam

Jomir:
Jestes pewnien, ze za trzy miesiace z gory? Moze teraz sa inne reguly? Bo jak moja corka w ubieglym roku sie zapisywala, to chodzio o 3 miesieczne wypowiedzenie umowy.

Micz:
pewiem nie jestem ale wiem w jaki sposób zapłaciłem
jutro dopytam kobiety z recepcji dokładnie

Jomir:
Jak zaplaciles kolo 600 koron, to czesc z tego bylo wpisowym. w regulaminie klubu jest ze wpisowe moze byc od 249 koron do 349 w zaleznosci od promocji, a wypowiedzenie to miesiac plus miesiac, w przypadku czlonkowstwa za 249 koron.

Teraz jest promocja, do 31.08. mozna miec pierwszy miesiac za 1 korone, ale wpisowe jest 299.

Ogolnie Fitness dk, jest jednym z lepszych, nowoczesniejszych i czytszych fitensow, ale niestety i drozszych.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej