Ogólne > Podatki
polskie auto i duńskie auto
lilianka:
--- Cytat: Peter w 05 Kwi 2009, 19:57:29 ---A może to "faceci w czerni" byli?? A później wyczyścili Ci pamięć i wmówili tą dziwną historyjkę?? ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
dobre dobre
ale ja stawiam ze to mafia :) blach i papierka do komkretnej fury potrzebowali.:)
[Posted on: 05 Kwiecień 2009, 20:09:15]
To ja wczoraj słyszałam ,,(:)) że dwóch kolegów kolegi (hehe ) złożyło podanie o zpowolenie , jeden dostał , a drugi nie,bez uzasadnienia.
to ten drugi powiedział : a w ... was mam , i dalej jezdził. równe 2 tyg., poozniej pod dom podjechał ktos ze skatu i mandacik ładnyy dostał, w folijce ;)))
turbo:
--- Cytat: Tula w 05 Kwi 2009, 16:43:48 ---Panowie, pohamujcie sie w inwektywach, bo zmuszona bede zamknac temat.
--- Koniec cytatu ---
sorrki Tula ja tylko zadałem mu tylko pytanie na które nie potrafił mi logicznie odpowiedzieć tylko wchodzi w bez sensowną dyskusje
--- Cytat: vera w 05 Kwi 2009, 11:12:30 ---....Po drugie twója płaczliwa argumentacja usprawiedliwienia nie wiem czemu ma służyć.
--- Koniec cytatu ---
. a z Werą już więcej nie bede wchodził w dyskusję bo nie warto psuć sobie nerwów.
andrzeji:
--- Cytat: lilianka w 05 Kwi 2009, 20:11:12 ---dobre dobre
ale ja stawiam ze to mafia :) blach i papierka do komkretnej fury potrzebowali.:)
[Posted on: 05 Kwiecień 2009, 20:09:15]
To ja wczoraj słyszałam ,,(:)) że dwóch kolegów kolegi (hehe ) złożyło podanie o zpowolenie , jeden dostał , a drugi nie,bez uzasadnienia.
to ten drugi powiedział : a w ... was mam , i dalej jezdził. równe 2 tyg., poozniej pod dom podjechał ktos ze skatu i mandacik ładnyy dostał, w folijce ;)))
--- Koniec cytatu ---
mial meldunek w Dani
golo:
--- Cytat: Peter w 05 Kwi 2009, 19:57:29 ---A może to "faceci w czerni" byli?? A później wyczyścili Ci pamięć i wmówili tą dziwną historyjkę?? ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
a kolega Peter ile wziol tym razem za udzielenie tej informacji
KIKI:
ich nie obchodzi ze nie masz meldunku...powiedziano mi w skat skoro mamy cpr to mamy meldunek....
wysylalismy druk o pozwolenie i adres podalismy jedna osoba na adres firmy a druga polski adres yxpvr nie dostalismy pozwolenia i dowiedziala sie nasz ksiegowa dzwoniac pozniej dlaczego nam nie przyznano ze nie jest realne zebysmy codziennie dojezdzali i waracali z pracy do Polski ze musimy gdzies mieszkac...Powiedziala ze na campingu a nikt nam tam adresu nie da to kazali zeby poszukac mieszkania
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej