Regionalne > Esbjerg, Haderslev, Kolding ...
Ścianka wspinaczkowa we Fredericia
(1/1)
kocowaty:
Cześć,
Poszukuję drugiej osoby do wspinania we Fredericia.
Czy ktoś coś wie o tej ściance: http://www.fredericiakommune.dk/FIC/topmenu/forside/ ?
Czy jest ktoś z Polaków w Skærbæk lub Taulov?
moje gg: 1598600
kocowaty
kocowaty:
Hej, hej,
I jeszcze jedna sprawa. Wybieram się niebawem po raz pierwszy do Fredericia. Słyszałem, że miasto warto zobaczyć, zwłaszcza, że mieszkam 11km od niego. Jest tam rzekomo mur wokół starego miasta, po którym można spacerować i proste ulice, aby można było prowadzić ostrzał altyleryjny z drugiego końca miasta, i bardzo ładna plaża. Czy znalazłby się ktoś, aby pokazać miasto?
Pozdrawiam, kocowaty
gringo:
kurcze, ja bardzo chetnie bym sie powspinala, ale w okolicach esbjergu:( szkoda ze mieszkasz tak daleko..
jak bys sie przeniosl blizej esbjergu to odezwij sie na forum. pozdrawiam!
kocowaty:
Hej,
Jest bardzo fajna ścianka wspinaczkowa w Odense. Znacznie bardziej rozbudowana niż we Fredericia. Można powiedzieć, że wszystko jest w jednym miejscu. Czasem tam wpadamy z ludźmi ze Skaerbaek i Fredericia. Jeżeli ktoś by się pisał, to prosze o kontakt. Może ktoś też się znajdzie na basen we Fredericia?
Proszę o kontakt od ludzi z Fredericia. Przeprowadzam tam się od listopada i warto by to uczcić choćby w English Pub - w piątki są happy hours.
Pozdrawiam, Łukasz
Nawigacja
Idź do wersji pełnej