Regionalne > Odense

przesada czy nie wolonosc seksualna

<< < (6/6)

Mateusz:
hehe widze fajny temat... polska jest konserwatywnym krajem i u nas takich rzeczy za wiele nie ma... ale jak byłem w odense pierwszy raz  na imprezie to pol nocy przed pijanymi pedałami uciekałem.... kumple do dzis sie ze mnie smieja

Nukeman:
hehe gorrący temat psss ! Zgadzam się z romeo20. To wcale nie musi byc oblesna orgia... Moze byc hipisowskie groovie party ;-). Życie jest piekne i trzeba z niego czerpac pelnymi garsciami... Ja lubie czekolade - jem jej duzo, jezeli pod wzgledem etycznym zajmowalo by to taka samo pozycje jak uprawianie seksu z przypadkowymi osobami to wcale bym nie przestal. Wszystko zalezy od punktu widzenia. Bardzo podobal mi sie artykul podeslany przez moda i zapragnalem zyc w spoleczenstwie o takim usposobieniu. Jak zrobicie takie party w Cph to zadzwoncie po Nukemana - pamietajcie  ;D Wiecie zartem na serio

kop2500:
ciekawe masz towazystwo aby tak dalej no chyba ze lubisz ten sport jak oni - buhahaa, toc nie wymydlisz sie  ::) to ciebie nie zaprosili  :o kazdy ma prawo do swojego zycia i postepowania wiec nie przezywaj tak, zalisz sie czy chwalisz a masz choc czym. ten sport to jest wszedzie popularny a juz nie wspomne jak w polsce, obecnie mowi sie ze wawa to dom publiczny :o a juz nie wspomne o laskach reklamujacych sie we wlasnych lokalach

[Posted on: 19 Kwiecień  2009, 02:07:56]
polki sa najpiekniejsze ale szkoda ze wiekszosc na dupie chce dorobic sie, ja i tak nie zmienie swojego zdania wszedzie to samo ale jest duzo kobiet co nie uprawiaja tego sportu za kase i to cenie w nich, kobiety to najpiekniejsze kwiaty naszej ziemi a my mezczyzni tylko dzieki nimi kwitniemy

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej